Κυτταρίτιδα τέλος: Η Νίκη Κάρτσωνα σας αποκαλύπτει τις τροφές που θα σας χαρίσουν λείο δέρμα!

Πείτε αντίο στην όψη φλοιού πορτοκαλιού

Κυτταρίτιδα. Παιδεύει το μεγαλύτερο ποσοστό γυναικών. Αδύνατες ή ζουμερές δεν έχει θέμα, διακρίσεις δεν κάνει, καθώς λατρεύει να εγκαθίσταται σε κάθε γυναικείο κορμί. Εμείς από τη μεριά μας μπορούμε να κάνουμε τα εξής: Να πίνουμε πολύ νερό και πράσινο τσάι, να εφαρμόζουμε ειδικές κρέμες, να κάνουμε καθημερινό μασάζ στα προβληματικά σημεία, να αθλούμαστε, να κολυμπάμε και φυσικά να τρεφόμαστε υγιεινά.


Υπάρχουν όντως τροφές που μπορούν να μας βοηθήσουν να αντιμετωπίσουμε την κυτταρίτιδα; H άντηση είναι ναι, και η Νίκη Κάρτσωνα, μέσα από τη στήλη της στο Joy Tv, στο ΣΚΑΙ, μας τις αποκαλύπτει. Φροντίστε να εμπλουτίσετε το καθημερινό σας διατροφολόγιο με τις εξής τροφές: δημητριακά ολικής άλεσης, σέλινο, μαϊντανό, φασόλια, αμύγδαλα, πράσο, πεπόνι, ανανάς, ψάρια, κρεμμύδια, σολομός, κόκκινα φρούτα, βατόμουρα και κόκκινο κρασί.


Δείτε το video και μάθετε πώς οι τροφές αυτές, σας βοηθούν να αντιμετωπίσετε το πρόβλημα. Φυσικά μην ξεχνάτε και το εξής: Μειώστε όσο μπορείτε το αλάτι. Καλή επιτυχία κορίτσια!!

Διαβάστε ακόμα

Οι 10 υπερτροφές για επίπεδη κοιλιά: Η Νίκη Κάρτσωνα σας τις αποκαλύπτει!

Tροφές-φάρμακα στην κουζίνα σας; Υπάρχουν και η Νίκη Κάρτσωνα σας τις αποκαλύπτει

Τροφές που μπορούν να βλάψουν την υγεία μας; Και όμως υπάρχουν και η Νίκη Κάρτσωνα σας τις αποκαλύπτει