Η ροζ πανσέληνος σημαίνει αισιοδοξία και το πνευματικό της νόημα θα σε ενθουσιάσει

Τζένη Ντεμιράι
Η ροζ πανσέληνος σημαίνει αισιοδοξία και το πνευματικό της νόημα θα σε ενθουσιάσει

Παρατήρησες αλλαγές στη διάθεσή σου σήμερα; Μήπως αυτό σχετίζεται με τη ροζ πανσέληνο; 

Η ροζ πανσέληνος είναι γεγονός και σε λίγες μόλις ώρες θα έχουμε την ευκαιρία να τη δούμε στον ουρανό, να την φωτογραφίσουμε και να σκεφτούμε για ακόμα μία φορά πόσο γοητευτική μπορεί να γίνει η φύση.

Πέρα από όλα αυτά, όμως, η ροζ πανσέληνος, την οποία θα έχουμε τη δυνατότητα να δούμε τα ξημερώματα της 24ης Απριλίου να κορυφώνεται, είναι μία ευκαιρία για να αναλογιστούμε τις παρούσες καταστάσεις της ζωής μας αλλά και να οραματιστούμε το μέλλον, αφού η γαλήνη που μας δημιουργεί είναι αυτό που χρειαζόμαστε πριν τις μεγάλες αλλαγές.

Ευτυχείς συγκυρίες και συγχρονικότητα: Τίποτα δεν συμβαίνει τυχαία όταν εμπλέκεται η ψυχή μας

moon-2238023_1280.jpg

Ροζ πανσέληνος σημαίνει αισιοδοξία

Το Bustle, σε άρθρο που δημοσίευσε στις 20 Απριλίου, αναφέρθηκε σε όσα συναισθήματα είναι πιθανό να μας δημιουργηθούν την σημερινή ημέρα αλλά και τους τρόπους με τους οποίους μπορούμε εμείς να επηρεάσουμε τη διάθεσή μας.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του Bustle, λοιπόν, η σημερινή ημέρα μπορεί να ενθαρρύνει τον καθένα να χαλαρώσει και να απολαύσει την ομορφιά που υπάρχει ακόμα και στα πιο απλά πράγματα. Αυτό σημαίνει ότι η διάθεσή μας μπορεί να είναι ιδιαίτερα ανεβασμένη και η αισιοδοξία να κυριαρχεί.

pink-moon.jpg

Μία ιδανική ημέρα για να αναλογιστείς τις προτεραιότητες θέτεις στη ζωή σου

Πέρα από την ανεβασμένη διάθεση, όμως, υπάρχει και άλλος τρόπος για να καταφέρεις να αξιοποιήσεις σε όσο μεγαλύτερο βαθμό είναι δυνατόν την πανσέληνο. Συγκεκριμένα, αυτή η μέρα είναι ιδανική για να αναλογιστείς τις προτεραιότητες που θέτεις στη ζωή σου.

«Κατά τη διάρκεια μιας πανσελήνου, μπορούμε να δούμε πιο ξεκάθαρα πού πρέπει να κατευθύνουμε την ενέργειά μας στο εγγύς μέλλον, ευθυγραμμιζόμενοι με αυτό που θέλουμε να εκδηλώσουμε», επισημαίνει στο Bustle η Lima de Charbonierres η οποία έχει ιδρύσει την εφαρμογή ευεξίας Soulloop.

Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να επιτρέψεις στον εαυτό σου λίγη ελευθερία και να εκδηλώσεις τα συναισθήματά σου. «Είναι μια ιδιαίτερα καλή στιγμή για να βυθιστείς στην αυτογνωσία και την εσωτερική σου δύναμη», λέει η Lima de Charbonierres.

kayak-1207360_1280.jpg

Tips ειδικών ψυχικής υγείας για να αγκαλιάσεις το σώμα σου -ακόμη και αν δεν σου αρέσουν τα πάντα

Πηγή κεντρικής εικόνας: pixabay