Αυτά είναι τα φρούτα που βοηθούν την υγεία σου

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Αυτά είναι τα φρούτα που βοηθούν την υγεία σου

Και πρέπει οπωσδήποτε να τρως

Το να τρως φρούτα (και λαχανικά) είναι πολύ σημαντικό για την υγεία σου και για την καλύτερη λειτουργία του οργανισμού σου. Μας παρέχουν πολλές βιταμίνες και βοηθούν και στη βελτίωση της όρεξης σου. Από διατροφική άποψη, τα φρούτα είναι ιδιαίτερα σημαντικές πηγές ινών, καλίου, βιταμίνης C και φολικού οξέος.

Βοηθούν στην πρόληψη ασθενειών, σε χαμηλότερα ποσοστά καρδιακών παθήσεων και εγκεφαλικών επεισοδίων, και μειώνουν την υψηλή αρτηριακή πίεση. Φρόντισε λοιπόν να παρακολουθήσεις καλά αυτό το βίντεο και να αποθηκεύσεις αυτήν τη λίστα με τα φρούτα, γιατί όπως θα δεις και μόνη σου σε λίγο, η λύση στα περισσότερα από τα προβλήματα υγείας μας μπορεί να λυθεί με ένα απλό σνακ φρούτων.

Εμείς θα σου γράψουμε τα φρούτα εδώ κι εσύ θα δεις στο βίντεο σε τι ακριβώς σε βοηθάει το κάθε ένα. Τα φρούτα λοιπόν είναι τα εξής:

Πράσινα μήλα, μανταρίνια, σύκα, ρόδι, μύρτιλα, μπανάνες, γκρέιπφρουτ, πορτοκάλια, φράουλες βατόμουρα, σταφύλια, κεράσια, αχλάδια, καρπούζι, ανανάς.Δες ακόμη: 4 φρούτα που μπορείς να φας για να μείνεις πάντα σε φόρμα