Ρυζέλαιο (Rice Bran Oil) Macrovita

Ρυζέλαιο (Rice Bran Oil) Macrovita

Για να εξυπηρετήσει τις ανάγκες του κοινού που αγαπά την άμεση επαφή με τη φύση η MACROVITA δημιούργησε μια ονειρική σειρά δερματολογικά ελεγμένων φυτικών ελαίων εμπλουτισμένων με βιταμίνη E

Για να εξυπηρετήσει τις ανάγκες του κοινού που αγαπά την άμεση επαφή με τη φύση η MACROVITA δημιούργησε μια ονειρική σειρά δερματολογικά ελεγμένων φυτικών ελαίων εμπλουτισμένων με βιταμίνη E. Παράγονται με ψυχρή έκθλιψη για να αποφεύγεται η καταστροφή των πολύτιμων συστατικών τους από τη θερμότητα και συσκευάζονται σε γυάλινα φιαλίδια σκούρου μπλε χρώματος ώστε να φιλτράρονται οι υπεριώδεις ακτίνες και να διατηρούνται ακέραιες οι ευεργετικές ιδιότητές τους.

Χρησιμοποιήστε το ΡΥΖΕΛΑΙΟ (RICE BRAN OIL) MACROVITA σαν ήπιο φυσικό αντηλιακό για να ενισχύσετε την άμυνά σας κατά της φωτογήρανσης και να χαρίσετε φωτεινότητα στο πρόσωπο, ακόμη και όταν παρατηρούνται δυσχρωμίες. Κατάλληλο για εφαρμογή σε πρόσωπο και σώμα, συμβάλλει σημαντικά στην αποτελεσματική αναζωογόνηση, θρέψη, ενυδάτωση και αντιρυτιδική προστασία του δέρματος. Εξαιρετικό και για ντεμακιγιάζ.

  • Με συστατικά φυσικής προέλευσης σε ποσοστό 100%

ΤΑ ΦΥΤΙΚΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΕΛΑΙΑ MACROVITA ΔΕΝ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ MINERAL OIL, ΒΑΖΕΛΙΝΗ, ΠΡΟΠΥΛΕΝΟΓΛΥΚΟΛΗ ΚΑΙ PARABENS. ΕΙΝΑΙ ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΚΑ ΕΛΕΓΜΕΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΙΚΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ.

Φροντίδα από τη Φύση

αποκλειστικά στα Φαρμακεία

και σε επιλεγμένα καταστήματα Βιολογικών Προϊόντων

Πληροφορίες στη MACROVITA Α.Ε.

Αθήνα: Τηλ. 210 252 3380 • Fax 210 251 1294

Θεσσαλονίκη: Τηλ. 2310 344 042 • Fax 2310 340 198

e-mail: info@macrovita.grwww.macrovita.gr • fb: MacrovitaOfficial