Το ελληνικό το μεζεδάκι

Το ελληνικό το μεζεδάκι

Όλες οι ελληνικές λιχουδιές που πρέπει να ξέρεις να μαγειρεύεις.

Έχεις κάθε λογής βιβλίο μαγειρικής στην βιβλιοθήκη σου, όλοι οι διάσημοι σεφ του κόσμου σε βοηθάνε κάθε μέρα να μαγειρέψεις, ξέρεις όλα τα μυστικά των σεφ και νομίζεις πως είσαι κιόλας μία ολοκληρωμένη μαγείρισσα;

Μην βιάζεσαι, αφού έμαθες κάθε γκουρμέ λιχουδιά και κάθε κέικ από κάθε μέρος της Ευρώπης ήρθε η ώρα να μάθεις να φτιάχνεις τους ιδανικούς μεζέδες για ουζάκι, ρετσίνα και τσίπουρο. Με λίγα λόγια, ήρθε η ώρα να μάθεις τα πάντα για τους ελληνικούς μεζέδες, μέσα από το βιβλίο της Tessa Kirios, «Food From The Many Greek Kitchens». . Η Tessa είναι μία Ελληνοκύπρια που ζει στο εξωτερικό και θα σου εξηγήσει τα πάντα, για να μαγειρεύεις και εσύ τα πιο νόστιμα παραδοσιακά ελληνικά φαγητά.

Από το κλασικό τζατζίκι και το ξιδάτο χταποδάκι, στο χοιρινό σουβλάκι. Οι πιο νόστιμες ελληνικές συνταγές στην βιβλιοθήκη σας. Και θα δείτε ποια είναι η πιο καλή μαγείρισσα από δω και πέρα, εσείς ή η μαμά του.

Συγγραφέας: Tessa Kirios

Εκδόσεις: Murdoch Books

Amazon.co.uk