Τα αστέρια των αστέρων

Τα αστέρια των αστέρων

Μπορεί να είναι ήδη μεγάλοι αστέρες του Hollywood, ένα αστέρι ακόμα όμως έρχεται για να τους δώσει μια θέση στην αιωνιότητα.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος η Hollywood Walk of Fame Selection Committee, η επιτροπή που αποφασίζει ποιοι αστέρες της βιομηχανίας του κινηματογράφου του Hollywood αξίζουν το δικό τους, μοναδικό, αστέρι στο διάσημο Walk of Fame του Los Angeles, ανακοίνωσε τα ονόματα που θα χαραχτούν με χρυσά γράμματα στα ιστορικά πλακάκια.

Πρώτη και καλύτερη στη φετινή λίστα, η Jennifer Aniston, η οποία όλως παραδόξως επιλέχθηκε για την, καλλιτεχνικά αμφισβητούμενη, πορεία της στη μεγάλη οθόνη και όχι για την επί δέκα χρόνια συμμετοχή της στην πολυβραβευμένη σειρά «Friends».

Ακολουθούν η Kate Winslet, η Scarlett Johansson, ο επί χρόνια σκηνοθέτης της Pixar John Lasseter, και τέλος, προσπαθήστε να μείνετε σοβαροί, ο Vin Diesel.

Από το μέτωπο της τηλεόρασης, οι δημιουργοί της θρυλικής σειράς των «Simpsons», Matt Groening και Batman Adam West θα πάρουν επιτέλους το δικό τους αστέρι, καθώς και οι ηθοποιοί του «Law&Order» Mariska Hargitay και Valerie Bertinelli, και τέλος ο ηθοποιός του «Star Trek», Walter Koening.

Από τον χώρο της μουσικής, πρώτη και καλύτερη στη λίστα για το δικό της αστέρι είναι η Jennifer Lopez.

Η τελετή θα πραγματοποιηθεί σε έναν χρόνο από τώρα, στις 17 Ιουνίου του 2012.