Οι καρτ ποστάλ της Βικτόρια Χίσλοπ θα σε ταξιδέψουν σε ολόκληρη την Ελλάδα

Αγάπησες «Το Νησί»; Το βιβλίο για τη Σπιναλόγκα και τους κατοίκους της έκανε εκατομμύρια αναγνώστες σε ολόκληρο τον κόσμο να μιλούν για αυτό και συγκίνησε ιδιαίτερα το ελληνικό κοινό, που το αγάπησε όσο κανένας άλλος τόσο για την ιστορία του, όσο και για τη δημιουργό του Βικτόρια Χίσλοπ. Τα καλά νέα είναι ότι η δημοφιλής συγγραφέας επιστρέφει με μια νέα, εξίσου ενδιαφέρουσα ιστορία!

Στο νέο της μυθιστόρημα ΟΙ ΚΑΡΤ ΠΟΣΤΑΛ η Victoria Hislop παρουσιάζει με μοναδικό τρόπο την ιστορία της οδύσσειας ενός άντρα που ταξιδεύει στην Ελλάδα. Αναπάντεχη, συγκινητική και καμιά φορά σκοτεινή, η ιστορία του Α ξεδιπλώνεται παράλληλα με την ανακάλυψη όχι μόνο ενός πολιτισμού, αλλά και της λαχτάρας του να ξαναζήσει τη ζωή στο έπακρο.

 

Λίγα λόγια για την ιστορία του βιβλίου

Η πρωταγωνίστρια Έλι λαμβάνει αλλεπάλληλες καρτ ποστάλ, με παραλήπτη ένα όνομα που της είναι άγνωστο, χωρίς διεύθυνση αποστολέα και με το αρχικό γράμμα Α αντί για υπογραφή. Με τους φωτεινούς ουρανούς, τις γαλάζιες θάλασσες και τις σαγηνευτικές ομορφιές της Ελλάδας που απεικονίζουν, αυτές οι καρτ ποστάλ δίνουν χρώμα στη ζωή της.

Μετά από έξι μήνες, ξαφνικά, παύουν να έρχονται και η Έλι νιώθει μια απογοήτευση. Όμως το κολάζ που έχει δημιουργήσει με τις κάρτες στον τοίχο του διαμερίσματός της την έχει ήδη μαγέψει. Η Έλι έχει πειστεί ότι πρέπει να δει αυτή τη χώρα με τα μάτια της. Το πρωί που αναχωρεί για την Αθήνα, φτάνει στο γραμματοκιβώτιό της ένα σημειωματάριο.

Κάθε κεφάλαιο, περιλαμβάνει και μία εντυπωσιακή αυθεντική φωτογραφία από τα μέρη της Ελλάδας που έχει επισκεφτεί ο Α,  ζωντανεύοντας στη φαντασία ένα μοναδικό οδοιπορικό σε διάφορα μέρη της Ελλάδας.

Είπαν για το βιβλίο:

«Η Βικτόρια Χίσλοπ γράφει τόσο αναπαραστατικά για τη Μεσόγειο, που μπορείς να νιώσεις τη ζέστη να καψαλίζει το δέρμα σου» Good Housekeeping

«Οι ευφάνταστες και σαγηνευτικές ιστορίες της Χίσλοπ  ζωγραφίζουν έναν αξιόλογο πίνακα της Ελλάδας… τόσο πρωτότυπο και εκπληκτικό… Σε αιχμαλωτίζει!» Sunday Express S Magazine

«Ένα αχόρταγο ερωτικό γράμμα στην Ελλάδα» Sunday Mirror

Ποια είναι η  Βικτόρια Χίσλοπ;

Εμπνευσμένη από μια επίσκεψή της στη Σπιναλόγκα, η Victoria Hislop έγραψε το 2005 Το Νησί. Το μυθιστόρημά της αναδείχτηκε κορυφαίο σε πωλήσεις διεθνώς και μεταφέρθηκε στην ελληνική τηλεόραση σε σειρά 26 επεισοδίων. Η Βικτόρια αναδείχτηκε κορυφαία Πρωτοεμφανιζόμενη Συγγραφέας στα British Book Awards και τώρα είναι πρέσβειρα για την αντιμετώπιση της λέπρας. Η αγάπη της για τη Μεσόγειο την οδήγησε στην Ισπανία και στο επόμενο best seller της, Ο γυρισμός, που πραγματεύεται τα επώδυνα μυστικά του ισπανικού εμφυλίου πολέμου. Με το μυθιστόρημά της Το νήμα, η Βικτόρια επιστρέφει στην Ελλάδα για να διηγηθεί την ταραγμένη ιστορία της Θεσσαλονίκης και των ανθρώπων της. Το βιβλίο αυτό έφτασε ως τη βραχεία λίστα των βραβείων British Book Awards. Η συγγραφική της δραστηριότητα συνεχίστηκε με την πολυδιαβασμένη συλλογή διηγημάτων με φόντο την Ελλάδα, Ο τελευταίος χορός. Το τέταρτο μυθιστόρημά της, Η Ανατολή, έγινε δεκτό με διθυραμβικά σχόλια και ανήλθε στην πρώτη θέση των best sellers των Sunday Times. Η Βικτόρια μοιράζει τον χρόνο της ανάμεσα στην Αγγλία και την Ελλάδα.

Το νέο συναρπαστικό μυθιστόρημα της Victoria Hislop ΟΙ ΚΑΡΤ ΠΟΣΤΑΛ κυκλοφορούν από τις εκδόσεις Διόπτρα.

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ