5 πράγματα που δε θέλουμε να ξαναδούμε (ΠΟΤΕ) στο Survivor

Γωγώ Φούντα
5 πράγματα που δε θέλουμε να ξαναδούμε (ΠΟΤΕ) στο Survivor

Σε έναν ιδανικό κόσμο, το αγαπημένο σου πρόγραμμα θα είχε βασικές απουσίες

Το Survivor είναι μαζικό, εθιστικό και ενδιαφέρον με έναν δαιμονισμένα ένοχο τρόπο. Αν δηλαδή με ρωτήσεις τι είναι αυτό που μου αρέσει, δεν μπορώ να σου απαντήσω με σιγουριά και σε καμία περίπτωση με επιχειρήματα. Παρόλα αυτά, ένα μικρό κενό το νιώθω κάθε φορά που θα χάσω ένα επεισόδιο, κάτι που πιστεύω ακράδαντα ότι δε συμβαίνει μόνο σε μένα. Και όπως γίνεται πάντα με όλα τα μαζικά και άκρως δημοφιλή θεάματα, έτσι και στο συγκεκριμένο, υπάρχουν κάποια πράγματα που ήδη έχουν αρχίσει να μας βγάζουν εκτός εαυτού. Ναι, η αρτιότητα του Survivor, απειλείται από κάποιες λεπτομέρειες που θέλουμε να πετάξουμε στον κάλαθο των αχρήστων και καπάκι στο σκουπιδιάρικο για να είμαστε σίγουροι ότι δε θα ξαναδούμε ποτέ.

1. Το μπλουζάκι του Πάνου: Μην είναι το δεύτερο πετσί του; Μην έχει κολλήσει για πάντα πάνω του και δε βγαίνει ούτε με εξορκισμό; Μην είναι στοιχείο της πολυσχιδούς προσωπικότητάς του; Ό, τι κι αν είναι, το έναστρο μπλουζάκι του γκρινιάρη Πάνου, πρέπει να γίνει πολλά μικρά κομματάκια και τελικά να καεί για να είμαστε σίγουροι ότι δε θα επιστρέψει ποτέ ξανά. Δεν ξέρουμε τι συμβαίνει στην περιοχή της μασχάλης και αν το χρώμα έχει ξεβάψει, αλλά ξέρουμε for sure ότι δε θα θέλαμε να κοιμόμαστε δίπλα του. Ζούμε με την ελπίδα να τον δούμε με κάτι διαφορετικό, ίσως μονόχρωμο και οπωσδήποτε αμάνικο για να γλιτώνει και το χαρακτηριστικό σημάδι από τον ιδρώτα.

survvv 770x470

2. ΚΑΙ το μπλουζάκι της Λάουρα Νάργες: Ένα κορίτσι γλυκό και δροσερό σαν την πρώτη μέρα της άνοιξης. Η Λάουρα λοιπόν, υπερβολικά αδύνατη δεν είναι, αλλά δεν τη λες και χοντρή. Επίσης, διαθέτει ένα ωραιότατο στήθος το οποίο εξακολουθεί να κρύβει κάτω από το μπλουζάκι της. Αφενός να την ενημερώσουμε, ότι όταν οι υπόλοιπες θα είναι ζουλού από το μαύρισμα, εκείνη θα είναι άσπρη σαν το γάλα και δε θα γράφει ωραία στα φιλήδονα πλάνα του παιδιού. Αφετέρου, να την παροτρύνω να μείνει με το μπικίνι της, να δούμε κι εμείς τα κορίτσια πώς είναι ένα φυσιολογικό γυναικείο σώμα, γιατί με τη γράμμωση της Παπαδοπούλου και της Πασχάλη μία κρίση ταυτότητας την έχουμε πάθει.

3. Τα νεύρα της Ειρήνης Παπαδοπούλου: Αυτό το κορίτσι ή μόνιμη περίοδο έχει ή έχει πολλά θέματα. Πώς αλλιώς να εξηγήσω το γεγονός ότι μέσα στον πρώτο μήνα του Survivor έχει καταφέρει να τσακωθεί μόλις… 8.965 φορές; Την μία πεινούσε, την άλλη ήθελε την κουβέρτα της και την τρίτη τη φαρμακερή γιατί ένας γρύλος της πήρε τα αυτιά και δεν την άφησε να κοιμηθεί! Να της συστήσουμε κάποιο ηρεμιστικό ίσως και βαθιές ανάσες, γιατί η yoga που της κάνει η Σόφη Πασχάλη δεν αποδίδει. Λείπει έντονα και το σεξ. Να τα λέμε κι αυτά.

eirini papadopoulou survivor

4. Τον Τσανγκ (ολόκληρο): Ο σχιστομάτης και ιδιαίτερα εξωτικός φίλος μας από Θεσσαλονίκη-ένα πάντρεμα πολιτισμών και ιδιοσυγκρασιών θα λέγαμε-είναι ικανός να βγάλει εκτός εαυτού και τον πιο ήρεμο άνθρωπο του κόσμου, και στη συνέχεια να τον αναγκάσει να αυτοπυρποληθεί για να μην τον ξαναδεί! Είναι ύπουλος, μεθοδικός και έχει βάλει στόχο ζωής να ξεπαστρέψει τις γυναίκες του παιχνιδιού (μάλλον γιατί δεν μπορεί τους άντρες;). Τέτοια στρατηγική που λέτε, είχαμε να δούμε από την εποχή της Μαίρης Γεώρτση και του χαρτακίου της (τελικά υφίστατο) γεγονός που όχι μόνο μας ξυπνά μνήμες του παρελθόντος, αλλά μας τεντώνει και τα νεύρα σε αναμονή του μεγάλου και πολύ κακού γεγονότος: Της τελικής επικράτησης του Τσανγκ. Δεν ξέρουμε τελικά τι θα γίνει και αν η κατσαρίδα Ελισάβετ θα του δώσει ένα καλό μάθημα, αλλά αυτό που ξέρουμε σίγουρα είναι ότι την επόμενη φορά που θα κληθεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα με το χαοτικό ειρμό σκέψης του, θα σπάσουμε την τηλεόραση κι ας είναι πανάκριβη!

5. Τα κιλά του Bo: Mα είναι δυνατόν με τόση κακουχία και τόση πείνα, ο Βο να μένει ανεπηρέαστος και να διατηρεί τη χαριτωμένη ολοστρόγγυλη κοιλίτσα του αγέρωχη και ατόφια; Ναι είναι, και οι αποδείξεις έρχονται στην μικρή μας οθόνη. Το ενδεχόμενο που θέλει το Bo να κλέβει τις προμήθειες του συνεργείου παραγωγής και κάθε βράδυ να κάνει λουκούλεια φαγοπότια μόνος του, ίσως ακόμα να μην έχουν επιβεβαιωθεί, αλλά δεν αποκλείονται αν κρίνουμε και από το τελικό αποτέλεσμα. Σε κάθε περίπτωση, ο συμπαθής ράπερ θα μπορούσε να κρατάει ένα ξεροκόμματο για την Ειρήνη Παπαδοπούλου, η οποία αν ανακαλύψει ότι τις νύχτες ο συμπαίκτης της την κάνει «ταράτσα», «μαύρο φίδι» που τον έφαγε.

booooooo