3 σημεία που δεν έχεις προσέξει ποτέ στο Sex and The City, όσο φανατική και αν είσαι

Ερμιόνη Σαρρή
3 σημεία που δεν έχεις προσέξει ποτέ στο Sex and The City, όσο φανατική και αν είσαι

Τώρα μπορείς πλέον να αποκαλείσαι και επισήμως fan-(φυτό)

Carrie λείπεις. Carrie μας λείπουν τα outfits σου, οι στιγμές σου με τον Mr.Big (εδώ υπάρχει μία ταύτιση από πολλές) και γενικώς η ζωή στη Νέα Υόρκη. Μία μικρή έλλειψη για το Sex and The City έχει κυριεύσει τις καρδιές των περισσότερων γυναικών που έχουν κλειστεί στο σπίτι τους μόνο και μόνο για να δουν αν θα τηλεφωνήσει στο συγκεκριμένο επεισόδιο ο Mr. Big στην Carrie. Πόσα χαρτομάντιλα δεν έχεις ξοδέψει κάτω από την κουβέρτα σου βλέποντας τα συναισθηματικά «μαρτύρια» των πρωταγωνιστριών;

Αμέσως παρακάτω θα σου παραθέσω στιγμές,σκηνές ή ακόμη και στιγμιότυπα που δεν έχεις παρατηρήσει ποτέ στο SATC.

1. H Carrie και τις δύο φορές που χώρισε με τον Aidan φορούσε λευκό φόρεμα.



2 Το τραγούδι του γάμου της Charlotte προμήνυε τον χωρισμό. Στην πραγματικότητα το τραγούδι αυτό ακούγεται σε σκωτσέζικη κηδεία (aka όδευε προς τον «θανατό» της δηλαδή χωρισμό).



3.Ο Justin Theroux έπαιζε δύο ρόλους στο SATC. Την πρώτη φορά τον γνωρίζουμε ως Jared, συγγραφέας και ένας από τους πιο cool άντρες που εργαζόταν σε περιοδικό εκείνη την εποχή. Η Carrie κοιμήθηκε μαζί του για να εκδικηθεί τον... Mr. Big (αλίμονο). Την δεύτερη φορά (2ος κύκλος) είναι ξανά συγγραφέας εν ονόματι Vaughn, ο οποίος και την γνωρίζει στην οικογένειά του. Το τέλος αυτής της σχέσης δεν άργησε να έρθει.