Σταμάτα να ανησυχείς: 3 βασικά σημάδια, ότι όλα σου πηγαίνουν καλά

Σταμάτα να ανησυχείς: 3 βασικά σημάδια, ότι όλα σου πηγαίνουν καλά

Χαλάρωσε. Έχεις μία υπέροχη ζωή

Η αλήθεια είναι ότι λόγω της καθημερινότητας που τρέχει, και των αμέτρητων ευθυνών, ένα παραπάνω άγχος το έχουμε. Ίσως να φταίει και το γεγονός ότι τελευταία έχουμε μία τάση να ψάχνουμε και να υπερ-αναλύουμε τα πάντα. Για να σε καθησυχάσω όμως λίγο, σου έχω κάποια βασικά σημάδια, που δείχνουν ότι η ζωή σου είναι μία χαρά, και δεν υπάρχει κανένας λόγος να αγχώνεσαι.

Έχεις να περιμένεις κάτι… κάθε μέρα

Είτε είναι το νέο σου μάθημα στο χορό, είτε ένα νέο project στη δουλειά, είτε η έξοδος για φαγητό με τις φίλες σου, κάθε μέρα έχεις κάτι να περιμένεις. Σου φαίνονται όλα αυτά περίπλοκα; Ίσως αν σου έλεγα το νέο επεισόδιο της αγαπημένης σου σειράς; Όλοι ξέρουμε πόσο εθιστικό μπορεί να είναι αυτό και πόση χαρά μπορεί να σου προσφέρει στο τέλος της ημέρας. Δεν παρακολουθείς σειρές; Ίσως ένα καυτό και χαλαρωτικό μπάνιο; Καλύτερα τώρα;

Πας για ύπνο χαρούμενη

Ευτυχισμένοι οι άνθρωποι που κοιμούνται αμέσως λένε. Είναι γιατί δεν έχουν τίποτα να τους βαραίνει τη συνείδηση. Σε περίπτωση λοιπόν που ξαπλώνεις και είσαι εντάξει με τον εαυτό σου και έχεις μόνο όμορφα πράγματα να σκεφτείς, είσαι σε πολύ καλό δρόμο.

Νιώθεις αυτοπεποίθηση και αποδεκτή από το περιβάλλον σου

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη πληγή για την ψυχολογία μας από την έλλειψη αυτοπεποίθησης. Όταν λοιπόν νιώθεις γεμάτη από τις κοινωνικές και προσωπικές σου συναναστροφές και ότι οι άνθρωποι που αγαπάς και εκτιμάς σου… ανταποδίδουν τα ίδια συναισθήματα, δεν υπάρχει μεγαλύτερη επιβράβευση, κάτι που φυσικά λειτουργεί και σαν τονωτική ένεση.

Διαβάστε ακόμη:

Γιατί όλοι μιλούν για την 15χρονη Alina Zagitova σε αυτούς τους Ολυμπιακούς Αγώνες;

Τι πάει στραβά όταν κάποιος επιδεικνύει συνέχεια τη σχέση του στα social media

Τα 5 tricks για να παίρνουν οι φωτογραφίες σου περισσότερα likes στο Instagram