GNTM: Η πιο μισητή υποψήφια είναι αυτή (και σίγουρα την αντιπαθείς ΚΑΙ ΕΣΥ)

GNTM: Η πιο μισητή υποψήφια είναι αυτή (και σίγουρα την αντιπαθείς ΚΑΙ ΕΣΥ)

Tα βάλαμε κάτω και βγάλαμε τα συμπεράσματά μας

Σου έχουμε πει πόσο ενθουσιασμένες είμαστε που ζούμε και πάλι εποχές Survivor. Τότε που ο Χανταμπάκης ξεκατινιαζόταν με Ειρηνάρα, η Ευρυδίκη έκανε τις υστερίες της και ο σκιαθίτης λεβέντης (Ντάνος) πάλευε μόνος του εναντίον όλων. Φέτος, μπορεί να μην έχουμε Διάσημους και Μαχητές, αλλά έχουμε Greece’s Next Top Model, aka γυναίκες που μάχονται για μία θέση στην πασαρέλα.

Προφανώς και το λατρεύουμε και προφανώς και το παρακολουθούμε φανατικά, κάτι που φυσικά μας βοηθάει να έχουμε σφαιρική και εμπεριστατωμένη άποψη για ΟΛΕΣ ανεξαιρέτως τις υποψήφιες. Όπως καταλαβαίνεις λοιπόν, η ανακήρυξη της Μικαέλας Φωτιάδη ως την πιο αντιπαθητική παίκτρια, δεν ήρθε έπειτα από… προχειροδουλειά. Τα βάλαμε κάτω, τα ζυγίσαμε και καταλήξαμε. Η όμορφη ξανθιά έχει κάνει αρκετά καλή δουλειά μέχρι στιγμής, μιας και έχει καταφέρει να τη σιχαθεί όλος ο κόσμος από τα πρώτα κιόλας επεισόδια. Αλλά ας δούμε γιατί…

Είναι κακιά και το χαίρεται

Μας εντυπωσιάζει το γεγονός ότι δεν έχει κάνει την παραμικρή προσπάθεια να γίνει γλυκιά έστω και με ένα ανθρώπινο ον εκεί μέσα (αν εξαιρέσεις τις άλλες δύο κακιασμένες φίλες της). Έχει μόνιμα σηκωμένο το ένα φρύδι, ολοφάνερη ειρωνεία, και ενώ διαθέτει ένα πολύ όμορφο πρόσωπο, τα αρνητικά της συναισθήματα προς όλους, το κάνουν να δείχνει σκοτεινό και ζοφερό.

Δεν είναι και τόσο καλή σε αυτό που κάνει

Ειδική μοντελολόγος δεν είμαι και θα το πω ανοιχτά. Ωστόσο οι μέχρι τώρα κριτικές της Μικαέλας μας δεν είναι και οι καλύτερες. Ακόμα και στη χθεσινή δοκιμασία με το υποκάμισο και το καλσόν, που ο φωτογράφος ούρλιαζε από ενθουσιασμό, κορυφαία ανακηρύχθηκε η Εβελίνα, η οποία έκτοτε δεν έχει δώσει σημεία ζωής. Αυτό λοιπόν είναι ένα τρανό παράδειγμα του «όσα δε φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια». Διότι αντί να κοιτάξεις να βελτιωθείς, απλά κράζεις τους άλλους.

Και μιας και είπα κράξιμο…

Έξαλλη έγινε σου λέει με την Άννα την Αμανατίδου που της έκλεψε τις πόζες (γιατί πραγματικά ήταν κάτι τρομερά ευφάνταστο), με αποτέλεσμα η Αννούλα-συμπάθεια-να γκρεμοτσακιστεί!!! Συγνώμη αλλά δεν είναι σατανική;

Η φωνή τι φάση;

Αν ήταν γλυκιά δε θα μας ένοιαζε να μιλούσε και σαν τη Fran Drescher. Επειδή είναι όμως αντιπαθέστατη, μας ενοχλεί και αυτό!

giphy

ΥΓ: Εν καιρώ θα ασχοληθούμε με την πραγματικά μέτρια Μέγκι-επίσης κακιά-και με την αρκετά μουλωχτή –ήμουν και στο Νomads-, Εύη.