Το Τατουάζ: Η κρίσιμη απόφαση της Αμαλίας για την υγεία της και ο «νέος» serial killer

Το Τατουάζ: Η κρίσιμη απόφαση της Αμαλίας για την υγεία της και ο «νέος» serial killer

Νέες δολοφονίες στο «Τατουάζ».

Εχθές παρακολουθήσαμε το τελευταίο επεισόδιο του «Τατουάζ» για αυτήν την εβδομάδα. Από ότι φαίνεται ο Τόνυ ξεκινά νέο πόλεμο με την μητέρα του Μαργκώ Νίβεν και η υγεία της Αμαλίας όλο και επιδεινώνεται. Και για αυτόν το λόγο αποφασίζει κάτι πολύ σημαντικό, το οποίο γνωρίζει μόνο ο Θεοχάρης.



Τι θα συμβεί στο επεισόδιο της Δευτέρας;

Η Μαργκώ αρνείται τις κατηγορίες του Τόνυ, αλλά τα επιχειρήματά της δεν τον πείθουν και τον οδηγούν για μια ακόμα φορά απέναντί της. Ο Αλέξανδρος «ψαρεύει» τον Στέφανο για να μάθει αν η Όλγα έχει ξανακυλήσει στα χάπια ή στο αλκοόλ, αλλά ο Στέφανος την καλύπτει. Ο Θεοχάρης ενημερώνει την Βέρα για την άσχημη κατάσταση της Αμαλίας κι εκείνη του συμπαραστέκεται. Η Χριστίνα επισκέπτεται τον Ορφέα στη φυλακή και συνεχίζει την καταγραφή της ζωής του στο βιβλίο της. Ο Παύλος πικραίνεται από τη συμπεριφορά της Μάρθας και της ξεκαθαρίζει πως αυτή τη φορά δεν πρόκειται να περιμένει τελεσίγραφα. Η Αθηνά πάει το νυφικό της στο σπίτι του Σέκερη κι όλα μπαίνουν στην τελική ευθεία για την δεύτερη απόπειρα γάμου! Ο Νικόλας εξακολουθεί να ερευνά το κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας και να «εκνευρίζει» τα λάθος άτομα. Ο Αλέξανδρος και η Άννα εντυπωσιάζονται από το μουσείο των μανιταριών στα Μετέωρα! Η Αμαλία παίρνει μια πολύ κρίσιμη απόφαση για την ζωή της, με σκοπό να αντιμετωπίσει το πρόβλημα υγείας της.

Η απόφαση της Αμαλίας να επιλέξει τη θεραπεία του τεχνητού κώματος, σοκάρει τον Θεοχάρη, ενώ η Άννα και ο Σέκερης δεν ξέρουν τίποτα ακόμα γι’ αυτές τις εξελίξεις, αφού η επιθυμία της είναι να τους το κρατήσει κρυφό. Στο μεταξύ, η κατάθεση του Σωκράτη ότι βρισκόταν μαζί με τη Νατάσα Παπαδέα το βράδυ πριν τη δολοφονία της, στρέφει τις υποψίες πάνω του, με αποτέλεσμα να μπει στο στόχαστρο της αστυνομίας. Την παραμονή του γάμου της, η Αθηνά μεθάει με την Ειρήνη και κάνουν «έκτροπα» που ο Σέκερης αδυνατεί να ελέγξει. Παράλληλα, ο Χάρης έχει προετοιμάσει στον Νικόλα μια έκπληξη που όμως δεν θα βρει την ανταπόκριση που περίμενε. Στα Μετέωρα, ο Αλέξανδρος με τον Στέφανο παρακολουθούν το «κυνήγι» της τρούφας και ο Αλέξανδρος εντυπωσιάζεται τόσο πολύ, που προτείνει στον Στέφανο να ασχοληθούν επαγγελματικά. Ο Νικόλας με την Έλλη ξεκινούν να πάνε στην εκκλησία για τον γάμο.