Game of Thrones: Η επίσημη απάντηση για το τραγικό λάθος με το ποτήρι

Γωγώ Φούντα
Game of Thrones: Η επίσημη απάντηση για το τραγικό λάθος με το ποτήρι

Ήταν τελικά απροσεξία; 

Είναι ήδη Τρίτη οπότε σε περίπτωση που ανήκεις στο φανατικό κοινό του Game of Thrones, έχεις δει το επεισόδιο μη σου πω και δύο φορές. Φυσικά, αυτό που έχει κάνει την μεγαλύτερη εντύπωση, δεν είναι το σεξ του Jamie και της Brienne, γεγονός που περιμένω-εγώ προσωπικά-ήδη από την πρώτη τους συνάντηση, ούτε και οι θάνατοι, ένας δράκος και η Missandei μας αποχαιρέτησαν. Αυτό που τράβηξε την προσοχή όλων, ήταν το… ποτηράκι των Starbucks!!!

Nαι, στη σκηνή που η Dany κοιτάζει με απελπισία τον καλό της να παίζει φάπες με τα φιλαράκια του, μπροστά της υπάρχει ένα ωραιότατο ποτήρι του καφέ, το οποίο φυσικά και δεν πέρασε απαρατήρητο!

Τα posts αμέτρητα όπως επίσης και τα αρνητικά σχόλια, σχετικά με την προχειρότητα του επεισοδίου. Από την πλευρά του, ένας από τους παραγωγούς της σειράς, ο Bernie Caulfield σε συνέντευξή του στο WNYC radio λίγες ώρες πριν, είπε τα εξής: «Ζητούμε συγνώμη. Όπως φαίνεται, το πρώτο Starbucks που δημιουργήθηκε ποτέ, ήταν στο Westeros!!!».

Φυσικά απάντηση έδωσε και η HBO: «Ο latte που εμφανίζεται στη σειρά είναι αναμφισβήτητα λάθος. Προφανώς η Dany είχε παραγγείλει πράσινο τσάι»! Και εννοείται, με τη σειρά τους τα Starbucks, έγραψαν στο Twitter: «Έχουμε μείνει έκπληκτοι που η Dany δεν παρήγγειλε Dragon Drink».

Untitled

Αλήθεια, μετά από όλα αυτά, υπάρχει έστω και ένας άνθρωπος που εξακολουθεί να πιστεύει ότι ήταν… απροσεξία;