Ο Spider-Man μόλις εκθρόνισε τους Avengers και έχουμε εκπλαγεί

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Ο Spider-Man μόλις εκθρόνισε τους Avengers και έχουμε εκπλαγεί

Θέλουμε να δούμε την ταινία ASAP

Πριν από δύο μήνες που κυκλοφόρησε το Avengers Endgame, το οποίο ήταν και η τελευταία ταινία με όλους τους ήρωες μαζί (αυτό πονάει λίγο όταν το σκεφτόμαστε) έσπασε κάθε ρεκόρ στα Box Office εκθρονίζοντας από τη δεύτερη θέση τον Τιτανικό. Και αυτό ήταν πραγματικά ένα ρεκόρ που είχε πολλά χρόνια να συμβεί.

Συνέβη όμως για δεύτερη φορά μέσα σε δύο μήνες, και πάλι από ταινία της Marvel Studios. Το Spider-Man: Far From Home, η πρόσφατη ταινία της Marvel έσπασε το ρεκόρ του box office, που μέχρι πριν κατείχε το Endgame.

Το Endgame κυριάρχησε στο box office της Βόρειας Αμερικής μετά την κυκλοφορία του τον Απρίλιο, συλλέγοντας 25,3 εκατομμύρια δολάρια την πρώτη Τετάρτη που βγήκε στους κινηματογράφους.



Το Far from Home ξεπέρασε το ποσό αυτό με το κέρδος 27 εκατομμυρίων δολαρίων στη Βόρεια Αμερική την Τετάρτη, το υψηλότερο που έχει συμβεί ποτέ στα μέσα της εβδομάδας από οποιαδήποτε άλλη ταινία της Marvel Cinematic Universe (MCU) μέχρι σήμερα.



Κάντε Bookmark τις σελίδες του Newsbomb.gr για τα Exit Poll 2019 και τα Αποτελέσματα Εκλογών της 7ης Ιουλίου, ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι και με εγκυρότητα!

Διαβάστε επίσης όλες τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με τις Εθνικές Εκλογές 2019