4η σεζόν La Casa de Papel: 3 ερωτήσεις που περιμένουμε να απαντηθούν (+video)

4η σεζόν La Casa de Papel: 3 ερωτήσεις που περιμένουμε να απαντηθούν (+video)

Ο Professor και το team του επιστρέφουν κι εμείς ανυπομονούμε για τη συνέχεια της ιστορίας.

Η μέρα που όλοι οι fans του Casa de Papel περίμεναν επιτέλους βρίσκεται εδώ. Η επίσημη κυκλοφορία της 4ης σεζόν έφτασε και μαζί της φέρνει τη συνέχεια της ιστορίας του Professor και της ομάδας του. Στα επεισόδια του τρίτου κύκλου το team επανενώθηκε για να κάνει μία ληστεία ακόμα μεγαλύτερη από το μεγάλο κόλπο που είδαμε με το ξεκίνημα της σειράς. Αυτήν τη φορά, για να κλέψουν 90 τόνους χρυσού και να σώσουν τον Rio που έχουν πιάσει οι Αρχές.

Ας πούμε ότι τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα σχεδίασε ο Καθηγητής και τώρα περιμένουμε πολλές απαντήσεις με τα νέα επεισόδια.

Τι παίζει με την κοπέλα του Berlin;

Αυτό που κανείς δεν περίμενε να δει μέσα σε όλον τον χαμό που επικρατούσε είναι ότι ο Berlin είχε μία κοπέλα, στην οποία είχε εκμυστηρευτεί τα πάντα για τη ληστεία. Μη γνωρίζοντάς την, όμως, δεν μπορούμε να την εμπιστευτούμε. Θα χρησιμοποιήσει τα όσα ξέρει για να τους αποκαλύψει; Θα τους βοηθήσει; Τίποτα δεν είναι σίγουρο.

Τι θα γίνει με τη Nairobi;

Η Nairobi δε βρίσκεται σε καλή φάση κι αυτό είναι το λιγότερο που μπορούμε να πούμε. Είναι χτυπημένη, αιμόφυρτη και σε ένα ρεαλιστικό σενάριο δύσκολα βγάζει τη μέρα. Επειδή μιλάμε για Casa de Papel, ωστόσο, δεν αποκλείεται να σωθεί και -για να είμαστε ειλικρινείς- το ελπίζουμε, γιατί είναι ένας από τους καλύτερους χαρακτήρες.

Θα βγουν από την τράπεζα;

Το φινάλε της 3ης σεζόν ήταν ένα από τα πιο δυνατά που θα μπορούσαν να μας δώσουν οι παραγωγοί. Οι ληστές βρίσκονται στην τράπεζα, ανατινάζουν τεθωρακισμένα αστυνομικά οχήματα, άνθρωποι καίγονται ζωντανοί. Οπότε, θα βγουν τελικά από την τράπεζα, αλλά το θέμα είναι με ποιον τρόπο.




Και ας κλείσουμε με αυτό που είπαν στο EstiloDF οι δημιουργοί της σειράς, οι οποίοι μάλλον περιέγραψαν τη νέα σεζόν με τον καλύτερο τρόπο για να σε ψήσουν να τη δεις.

«Πιστεύω ότι η επόμενη σεζόν θα είναι μία βόμβα για πολλούς λόγους. Ήρθαμε από μία τρίτη σεζόν με ένα αίσθημα vertigo, γιατί ήταν η πρώτη που παρήγαμε για το Netflix, είχαμε χρησιμοποιήσει μία πρώτη ληστεία και είχαμε να δείξουμε ότι μπορούσαμε να σχεδιάσουμε μία καινούργια με περισσότερη αδρεναλίνη και δύναμη. Πιστεύω ότι ανησυχούσαμε τόσο γι’ αυτό που δώσαμε πολύ ρυθμό και σημαντικά γεγονότα. Σε αυτήν την τέταρτη σεζόν, αυτό που προτείνουμε είναι να σταματήσουμε για λίγο, να χαμηλώσουμε το πιστόλι για να απολαύσουμε δραματικά κάποιους χαρακτήρες και να επιστρέψουμε για μία έκρηξη στη μέση της σεζόν. Είναι μία πολύ ιδιαίτερη σεζόν για να γευτείς και με πολύ ισχυρές βόμβες»