Είδαμε τις δύο σεζόν του «You» στην καραντίνα και πήρα αυτά τα μαθήματα ζωής

Είδαμε τις δύο σεζόν του «You» στην καραντίνα και πήρα αυτά τα μαθήματα ζωής

Χρήσιμα μαθήματα ζωής ακόμα και τώρα που μένουμε μέσα

Τι σου κάνει η καραντίνα! Εκεί που αποκοιμιόσουν στην μισή ώρα της αγαπημένης σου σειράς, κατάφερες επιτέλους να δεις το σκοτεινό και κομματάκι creepy You στο Netflix. Δύο σεζόν στην καραντίνα, είκοσι όμορφα και γεμάτα ανατροπές επεισόδια κι η επιστροφή του Penn Dayton Badgley, στη ζωή μας μετά το επικό και θρυλικό Gossip Girl, ήταν το κάτι άλλο, για να μην σου μιλήσω για το guest του John Stamos στο ρόλο ψυχολόγου τον οποίο θα συμπονέσεις κάποια στιγμή με μαθηματική ακρίβεια.

Δεν θα σου πούμε πολλά, ελπίζουμε να μην σε γεμίσουμε spoilers, θα σου πούμε απλά πως υπάρχουν κάποια σημεία της σειράς που μπορείς να δώσεις έμφαση, να αλλάξεις νοοτροπία και να μην κινδυνεύσεις από τύπους όπως ο Τζο.

Η στιγμή ιδανική: Τώρα που δεν μπορείς να ταξιδέψεις και να πας πουθενά, θα κάνεις μια βόλτα στη Νέα Υόρκη με την μαγευτική μελαγχολία της στην πρώτη σεζόν και καπάκια μια τσάρκα στο Ελ Έι, άκα Los Angeles στη δεύτερη σεζόν. Κι αφού ανοίξουν τα μάτια σου από τα μακρινά τοπία, μπες στο στόρι.

Ο Τζο Γκολντμπεργκ, αγόρι όμορφο με απωθημένα και κρυμμένους σκελετούς στο δωμάτιό του, είναι εμμονικός και manager σε βιβλιοπωλείο. Η εμμονή του τον οδηγεί στην ξανθιά καλλονή Μπεκ την οποία ερωτεύεται παράφορα! Να μην στα πολυλογούμε, η δεύτερη σεζόν βρίσκει τον Τζο στο Λος Άντζελες να κάνει νέα αρχή με νέα εμμονή, την Λαβ και δουλειά σε μεταμοντέρνο βιβλιοπωλείο.



Aς μπούμε στο ψητό παρακάτω για τα μαθήματα που πήραμε: