Το Legally Blonde 3 είναι γεγονός και ξέρουμε ποιοι θα το γράψουν

Το Legally Blonde 3 είναι γεγονός και ξέρουμε ποιοι θα το γράψουν

Μία από τις πιο αγαπημένες ταινίες ever επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη.

Απίστευτο, αλλά έχει περάσει σχεδόν μία δεκαετία από τότε που το Legally Blonde έφτασε στη μεγάλη οθόνη και που η Elle Woods μας πρόσφερε απλόχερα λόγους για να μη σταματήσουμε να γελάμε. Η Reese Witherspoon απέδειξε ότι η κωμωδία είναι ένας τομέας που «έχει» κι εμείς μάλλον θέλαμε να δούμε περισσότερα για τη ζωή της εντυπωσιακής και πρόσχαρης δικηγόρου.

Το Harvard, ομολογουμένως, είχε πολύ καιρό να δει μία τόσο διαφορετική φοιτήτρια, που, μπορεί να ξεκίνησε για να ακολουθήσει το αγόρι της στη Σχολή, όμως, τελικά, την κέρδισε η Νομική κι η Νομική εκείνη.




Δύο χρόνια μετά, το 2002, ήρθε το sequel της ταινίας, στο οποίο, ανάμεσα στα άλλα, την είδαμε να προσπαθεί να επανασυνδέσει το chihuahua της με τη μαμά του γιατί θέλει η τελευταία να παρευρεθεί στον γάμο της με τον Emmett.

Ναι, όλα αυτά λίγο σουρεάλ, αλλά με σκηνές με τόσο χιούμορ και έξυπνες ατάκες που σε κάνουν να πεθαίνεις στα γέλια.

Επειδή η επιτυχία της ταινία μνημονεύεται μέχρι σήμερα, αποφασίστηκε επιτέλους η έλευση ενός ακόμα sequel, του οποίου το σενάριο θα γράψει η Mandy Kaling (The Office) και ο Dan Goor (Parks and Recreation). Οπότε, ξεκινάμε με μία πολύ καλή βάση και ανθρώπους που έχουν αποδείξει στο παρελθόν ότι μπορούν να χειριστούν μεγάλες παραγωγές και χιούμορ.

Ήδη από το 2018 που είχαν κυκλοφορήσει οι πρώτες πληροφορίες ότι το Legally Blonde 3 αποτελούσε ρεαλιστικό σενάριο, είχε ειπωθεί και ότι η Reese θα επέστρεφε για να αναβιώσει τον διάσημο ρόλο της πρωταγωνίστριας.

Οι διαδικασίες πάνε καλά κι αναμένουμε νεότερα για την ημερομηνία που έχουν στο μυαλό τους να κυκλοφορήσει.