Χαμός από σχόλια στο τραπάρισμα του Μάστορα στο νέο τραγούδι Viktoria

Πατούλια Κατερίνα
Χαμός από σχόλια στο τραπάρισμα του Μάστορα στο νέο τραγούδι Viktoria

Tα σχόλια του κόσμου είναι γεμάτα χιούμορ

Δύο ημέρες έχει κλείσει στο Youtube το νέο track Viktoria από τις ΜELISSES και τον Χρήστο Μάστορα. Εμείς ακούμε Viktoria στο repeat και η προσπάθεια του συγκροτήματος που όλοι αγαπάμε σε ένα ακόμα είδος μουσικής, μας έχει ενθουσιάσει.

Αυτή η προσπάθεια πάντως από το αγαπημένο συγκρότημα και τον Χρήστο Μάστορα, το κοινό την έχει υποδεχτεί με ανάμεικτα συναισθήματα. Κι αν νομίζεις πως αυτό που θα κέντρισε το ενδιαφέρον του κοινού θα κέρδισε η εμφάνιση της Χριστίνας Παπαδελη που είναι η hot πρωταγωνίστρια του βιντεοκλίπ αλλά και αγαπημένη του Χρήστου Μάστορα σου έχουμε διαφορετικά μαντάτα.

Λίγο το τραπάρισμα, λίγοι οι στίχοι που ανάψανε φωτιές, τα σχόλια στο Youtube είναι και πολλά! Κάποια θερμά και κάποια παγωμένα και υπάρχουν κι εκείνα που έχουν άφθονο χιούμορ.



Βλέπεις το τραπάρισμα του Μάστορα, δεν το υποδέχτηκε εύκολα και θετικά το σύνολο του κοινού, ενώ άλλοι φρόντισαν απλά να συγκρίνουν τις δυνατότητες του Χρήστου με τους υπόλοιπους τράπερς. To βίντεο είχε πάντως σε λιγότερο από μία ημέρα κυκλοφορίας πάνω από 500 σχόλια! Πάντως, ο Χρήστος Μάστορας δεν μασάει και απάντησε στο Youtube γράφοντας χαρακτηριστικά:

«Οι MEΛΙSSES έχουν τραγουδήσει τα τελευταία 10 χρόνια με επιτυχία τα εξής τραγούδια: “Κρυφά”, “Έλεγες”, “Τίκι Τίκι” (έχει rap κουπλέ), “Όπως Εγώ” (rap κουπλέ από NiVo), “More Than That” (disco), “Lonely Heart”, “Κύμα”, “Όλα Μοιάζουν Καλοκαίρι”, “Δεν Με Νοιάζει”, “Είμαι Αλλού” (disco με autotune κουπλέ), “Ένα Λεπτό” (λαϊκό τραγούδι με Δημήτρη Μπάση), “Δεν Έχω Ιδέα”, “Μισή Καρδιά”, “Καίγομαι Και Σιγολιώνω” (παραδοσιακό τραγούδι), “Στην Καρδιά”, “Stand By Me Now” (EDM), “Γιατί”, “Μόνη Επιλογή” και πολλά άλλα, που όχι απλά δεν ανήκουν στο ίδιο “είδος” μουσικής, αλλά θα έλεγε κανείς ότι ένας καλλιτέχνης αποκλείεται να μπορεί να τα αγγίξει όλα ταυτόχρονα. Κι όμως, μετά από 10 χρόνια, είμαστε ακόμα εδώ… Προτείνω λοιπόν να τσιλάρετε, να χαλαρώσετε και να απολαύσετε την “Viktoria” που είναι πολύ ερωτευμένη και το 2020 απελευθερωμένα και απενοχοποιημένα καυλωμένη (χαλαρώστε, είναι απλά μια λέξη), γιατί βαρεθήκαμε τον δεξιό συντηρητισμό και το αριστερό political correctness… Αααα και που ‘στε… Το τραγούδι αυτό, όπως όλα όσα έχουμε βγάλει, εκτός από τον “Κινέζο” (πλακίτσα), το αγαπώ, με τρελαίνει, με ανεβάζει και χαίρομαι που αρέσει και στους περισσότερους».

Αν πάλι θες να δεις και κάποια σχόλια γεμάτα χιούμορ, κάνε κλικ στην παρακάτω γκάλερι.