TogetherWeJoy: Φέτος τα καλύτερα live events της σεζόν σε βρίσκουν όπου κι αν είσαι

TogetherWeJoy: Φέτος τα καλύτερα live events της σεζόν σε βρίσκουν όπου κι αν είσαι

Εάν υπάρχει κάτι που διδαχθήκαμε όλους αυτούς τους μήνες, μέσα από αυτή την πρωτόγνωρη κατάσταση που βιώνουμε, είναι πως τα πιο όμορφα πράγματα στη ζωή, είναι αυτά που μπορούμε να μοιραζόμαστε με τους άλλους. Ας είμαστε ειλικρινείς. Ακόμη και αν έχουμε βρει ευφάνταστους τρόπους και δραστηριότητες που μας διασκεδάζουν και μας γεμίζουν χαρά όσο παραμένουμε υπομονετικά σπίτι για το κοινό καλό, πάντα κάτι λείπει για να «απογειωθεί» η στιγμή και να μετατραπεί σε ανεξίτηλη ανάμνηση, και αυτό είναι το δυνατό αίσθημα της μοιρασιάς. Ειδικότερα όσο πλησιάζουμε όλο και πιο κοντά στην «καρδιά» της άνοιξης, με τον καιρό να γλυκαίνει, τα πρωινά να μεγαλώνουν μέρα με τη μέρα και τη φύση να βρίσκεται στα ντουζένια της, συνειδητοποιούμε όλο και περισσότερο τη μεγάλη αλήθεια: Πως «together we joy», γιατί όταν είμαστε όλοι μαζί, περνάμε πάντα καλύτερα!

Από την άλλη βέβαια, όσο έντονη και αν είναι η ανάγκη μας για κοινές συναρπαστικές εμπειρίες, όσο και αν επιθυμούμε να βρεθούμε σε μία ταράτσα ή μία αυλή της πόλης κατάμεστη από γνωστούς-άγνωστους που τραγουδούν και χορεύουν ξέφρενα τσουγκρίζοντας τα ποτήρια τους, δεν μπορούμε να παραβλέψουμε τις αυστηρές υποδείξεις των ειδικών. Παρόλα αυτά, όπως λέει και μία σοφή παροιμία «Όταν δεν πάει ο Μωάμεθ στο βουνό…», υποθέτω γνωρίζεις τη συνέχεια. Και αυτό που μας παρακινεί να κάνουμε η συγκεκριμένη φράση, είναι να ανακαλύψουμε τα πρωτότυπα live events της σεζόν, τα οποία έρχονται και μας βρίσκουν όπου κι αν είμαστε! Τις joyful συναντήσεις που θα συγκεντρώσουν όλη την πόλη σε ένα «μυστικό» μπαλκόνι, θα «πλημμυρίσουν» αισιοδοξία τις Κυριακές μας, θα έχουν για μουσική υπόκρουση τα πιο ξεσηκωτικά vibes και φυσικά, τη δροσερή γεύση του αγαπημένου μας aperitivo.

p1

Γιατί τη φετινή άνοιξη together we joy #AtTheBalcony

Εάν δυσκολεύεσαι να λύσεις το «αίνιγμα» που έθεσα παραπάνω, να ξέρεις πως η απάντηση που ζητάς βρίσκεται ήδη «κρυμμένη» μέσα στο smartphone, το tablet και τον υπολογιστή σου. Εσύ το μόνο που θα χρειαστεί να κάνεις, είναι να συντονιστείς μέσω του YouΤube με την πιο αισιόδοξη παρέα της φετινής άνοιξης και να συνδεθείς σε απευθείας μετάδοση με το «μυστικό» μπαλκόνι που θα μας φέρει όλους πιο κοντά. Γιατί, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, το Aperol Spritz εισάκουσε τις προσευχές μας και αποφάσισε να διοργανώσει μία σειρά από live streaming concerts, συγκεκριμένα την Κυριακή 28 Μαρτίου στις 18.30 και την Κυριακή 11 Απριλίου, τα οποία θα… ταρακουνήσουν την πόλη με τον αισιόδοξο ρυθμό τους. Δεν έχει σημασία εάν είσαι μόνη ή με τη συγκάτοικο στο σπίτι σου, εάν έχεις βγεις για περπάτημα με τις κολλητές ή το boyfriend, αρκεί να έχεις πρόσβαση στο διαδίκτυο για να μη λείπεις από τα πιο «άχαστα» event της σεζόν την ώρα που θα πραγματοποιηθούν.

p2

Alcatrash, Φισφής, Μακαλιάς, όλοι δίνουμε ραντεβού στο μπαλκόνι

Σε περίπτωση που όλα τα παραπάνω δεν ήταν αρκετά για να σε πείσουν να σημειώσεις στην ατζέντα σου τις συγκεκριμένες ημερομηνίες, έχει σημασία να γνωρίζεις πως εκτός από όλους εμάς, στη μεγάλη παρέα του #AtTheBalcony, θα βρίσκονται οι αγαπημένοι μας μουσικοί, κωμικοί και ραδιοφωνικοί παραγωγοί! Πιο συγκεκριμένα, στο πρώτο live το οποίο θα διεξαχθεί την ερχόμενη Κυριακή στις 18.30, το ελληνικό συγκρότημα Alcatrash θα μας τραγουδήσει live «Τέρμα τα ψέματα», «Ξανά», «Δεν μ’ ακουμπάς» και πολλές ακόμη επιτυχίες. Στο αμέσως επόμενο live event στις 11 Απριλίου, θα μας υποδεχθούν ο Λάμπρος Φισφής με τον Δημήτρη Μακαλιά, οι οποίοι με το αστείρευτο χιούμορ και τη θετική τους διάθεση, θα κατακλύσουν την πόλη με την joyful αύρα τους, για να δώσουν λίγο αργότερα τη σκυτάλη στους αγαπημένους μας ραδιοφωνικούς παραγωγούς, οι οποίοι με ανεβαστικά DJ set που έχουν ετοιμάσει ειδικά για εμάς, θα μας κάνουν να τιναχτούμε από τον καναπέ μας, να κουνηθούμε στον ρυθμό τους μέχρι τελικής πτώσης ή μέχρι να λιώσουν οι παντόφλες μας από τον χορό!

Μην χάνεις, λοιπόν, άλλο χρόνο! Σπεύσε σήμερα κιόλας μέχρι την πλησιέστερη κάβα ή το super market, για να εξοπλιστείς με τα κατάλληλα εφόδια που θα «απογειώσουν» τα party vibes της ερχόμενης Κυριακής! Να είσαι σίγουρη πως η ξεχωριστή γεύση του Aperol Spritz είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεσαι για να «κλείσεις» με αισιοδοξία την εβδομάδα σου, να γίνεις μέλος της μεγάλης παρέας του «μυστικού» μπαλκονιού και να κάνεις πραγματικότητα τη φράση «together we joy». Όπως και να έχει, αυτά είναι μόνο η αρχή, οπότε stay tuned για ακόμα περισσότερες joyful εκπλήξεις!