Η ανακοίνωση της αποχώρησης του πρωταγωνιστή της δημοφιλούς σειράς έγινε με αναπάντεχο τρόπο

Η ανακοίνωση της αποχώρησης του πρωταγωνιστή της δημοφιλούς σειράς έγινε με αναπάντεχο τρόπο

Ο πρωταγωνιστής δεν θα επιστρέψει.

Ήταν η σειρά του Netflix εκείνη με τις περισσότερες προβολές. Και η ανακοίνωση για τον δεύτερο κύκλο της είχε προκαλέσει έκσταση στους απανταχού fans της.
Μιλάμε για το ατμοσφαιρικό Bridgerton το οποίο με τον πιο απρόσμενο τρόπο, ένα σημείωμα της κρυφής κουτσομπόλας της σειράς, της Lady Whistledown ανακοίνωσε στο Twitter τα άσχημα μαντάτα.

Βλέπεις, το σημείωμα αναφερόταν στην αποχώρηση του πιο μεγάλου της πρωταγωνιστή, του σέξι Simon Basset ή αλλιώς του Δούκα του Hastings.



Η αλήθεια είναι πως από το φινάλε της σεζόν καταλάβαμε πως ουσιαστικά το Love story του δούκα με την αγαπημένη του είχε ευτυχές τέλος, τέτοιο που δεν θα στήριζε μια ολόκληρη δεύτερη σεζόν.
«Αγαπητοί αναγνώστες, με όλα τα μάτια στραμμένα στον λόρδο Anthony Bridgerton θα πρέπει να αποχαιρετήσουμε τον Regé-Jean Page που ήταν υπέροχος ως δούκας του Hastings. Θα μας λείψει η παρουσία του Simon επί σκηνής και θα είναι πάντα κομμάτι της οικογένειας του Bridgerton», τόνισε η ανακοίνωση.
Ο ηθοποιός είχε ουσιαστικά προαναγγείλει την αποχώρησή του μιας και πρόσφατα είχε εξηγήσει πως είπε το ναι στη σειρά επειδή ήταν για μικρό χρονικό διάστημα: