7 weird trivia facts που θα σε βάλουν σε σκέψεις!

Κατερίνα Ιωακείμ
7 weird trivia facts που θα σε βάλουν σε σκέψεις!

Τρελαίνεσαι με τα Τηλεπαιχνίδια της Καραϊβικής του Survivor; Σου έχω facts που δεν θα μπορούσες ποτέ να μαντέψεις! 

Βλέπεις Survivor και ανυπομονείς να έρθει η ώρα για τα "Τηλεπαιχνίδια της Καραϊβικής"; Προσπαθείς να μαντέψεις τις απαντήσεις στα τρελά ερωτήματα που κάνει ο Γιώργος Λιανός στους παίκτες; Κι εγώ το ίδιο!

Έψαξα, λοιπόν, και βρήκα επτά περίεργες ερωτήσεις με... επτά ακόμα πιο περίεργες απαντήσεις. Θα γελάσεις, θα ανατριχιάσεις, κάποιες φορές θα ελπίζεις να μην αλήθεια facts σαν αυτό που θέλει μεγαλύτερο μέρος του παγκόσμιου πληθυσμού να έχει πρόσβαση σε WiFi παρά σε πόσιμο νερό, αλλά... το μόνο σίγουρο είναι πως δεν θα βαρεθείς!

Φύγαμε;

Σε τι ποσοστό θα θυμάσαι αύριο όσα έκανες σήμερα;

Μην βιάζεσαι να απαντήσεις γιατί θα εκπλαγείς. Μέχρι αύριο εκτιμάται πως θα έχεις ξεχάσει το 40% περίπου όσων έζησες/ άκουσες/ είπες/ είδες σήμερα!

Ποια όργανα του σώματος μας δεν σταματούν ποτέ να μεγαλώνουν;

Η μύτη και τα αυτιά των ανθρώπων εξακολουθούν να μεγαλώνουν ακόμη και όταν το σώμα γερνά. Ξέρω κάποιους που δεν θα τους αρέσει καθόλου αυτό!

Πόσα αυγά γεννάει το χταπόδι;

Το θηλυκό χταπόδι γονιμοποιεί μόνο μία φορά, από 56.000 - 200.000 αυγά τα οποία αποθέτει σε μια φωλιά και τα φροντίζει μέχρι να εκκολαφθούν, οπότε και πεθαίνει! Το αρσενικό χταπόδι αμέσως μετά την γονιμοποίηση γερνά και πεθαίνει επίσης.

Πόσες φορές ακούγεται το γράμμα a όταν κάποιος μετράει στα αγγλικά ως τα 1000;

Καμία! Απίστευτο αλλά... για ξεκίνα να μετράς. One, two, three, four, five...

Ποιο έντομο μπορεί να πετάξει πιο ψηλά από το Έβερεστ;

Σύμφωνα με έρευνα που δημοσίευσε το National Geographic το 2014, οι μέλισσες μπορούν να ανέβουν πιο ψηλά από 9.000 μέτρα ενώ η υψηλότερη κορυφή του Everest ανεβαίνει ως τα 8,848.86 μέτρα.

Το πραγματικά τίμημα που πληρώνουν όσοι ερωτεύονται

Έρευνες δείχνουν ότι όταν κάποιος ερωτεύεται θα χάσει πολύ σύντομα δύο φίλους του που θα απομακρυνθούν από κοντά του. Κάτι σου θυμίζει, ε;

Με πόσες φοβίες γεννιέται ο άνθρωπος;

Έρευνες υποστηρίζουν ότι ο άνθρωπος γεννιέται με 2 φοβίες: Της πτώσης (γι΄ αυτό λες να βλέπουμε στους εφιάλτες μας ότι πέφτουμε;) και των δυνατών θορύβων. Όλες οι άλλες φοβίες είναι... επίκτητες!

Αλήθεια πες. Πόσες σωστές απαντήσεις έδωσες;