The Eternals: Ξανθιά και κούκλα η Angelina Jolie στο πρώτο teaser

The Eternals: Ξανθιά και κούκλα η Angelina Jolie στο πρώτο teaser

Έχουμε τα πρώτα πλάνα της ταινίας και η ηθοποιός είναι ξανθιά και λαμπερή.

Πάει καιρός που έχουν ανακοινωθεί οι νέες ταινίες της Marvel. Η Τέταρτη Φάση της διάσημης εταιρείας παραγωγής άργησε να ξεκινήσει, αφού η πανδημία πρόλαβε τη μεγάλη της αρχή με την ταινία της Black Widow. Έκτοτε, με τα μέτρα να ισχυροποιούνται όλο και περισσότερο, πηγαίναμε από αναβολή σε αναβολή καταλήγοντας τώρα να περιμένουμε επιτέλους το άνοιγμα των κινηματογράφων.

Ανάμεσα στις διάφορες πολυαναμενόμενες παραγωγές ανήκει και η ταινία The Eternals. Το cast απαρτίζεται από μία λίστα με μεγάλα αστέρια του Hollywood, όπως η Salma Hayek, ο Kit Harrington, η Angelina Jolie και πολλοί άλλοι που βρίσκονται στα ηνία.

Πριν από μερικές ώρες και εκεί που καθόμασταν χαλαρά να απολαύσουμε τη Δευτέρα του Πάσχα, ξαφνικά κυκλοφόρησε το πρώτο teaser της ταινίας. Μπορεί το απόσπασμα να είναι μικρό, ωστόσο, αυτό που χωρίς αμφιβολία ξεχώρισε είναι η εμφάνιση της Jolie.

Η διάσημη ηθοποιός υποδύεται τη Thena, μία ηρωίδα που εμφανίστηκε για πρώτη φορά στα κόμικς του 1976-78 και ήταν μέλος των Heroes for Hire (σ.σ. ομάδα υπερηρώων). Η Jolie στην ταινία είναι κατάξανθη, πολύ εντυπωσιακή και απαθανατίζεται μάλλον την ώρα κάποια μάχης με ένα σπαθί στο χέρι.

Δες στο βίντεο στη συνέχεια την Jolie.