Ποιος θα έκανε τον Batman αν δεν ήθελε ο Ben Affleck; Τώρα ξέρουμε

Ποιος θα έκανε τον Batman αν δεν ήθελε ο Ben Affleck; Τώρα ξέρουμε

Μπορεί να πρόκειται για έναν πολύ διάσημο ηθοποιό, ωστόσο, υπήρχαν και εναλλακτικές.

Το 2013, κυκλοφόρησε η ταινία Man of Steel στις κινηματογραφικές αίθουσες. Τότε, όλοι φοβούνταν ταινίες με υπερήρωες που δεν προέρχονταν από την κλασική, δοκιμασμένη συνταγή της Marvel. Ακόμα και όταν το θέμα ήταν χαρακτήρες, όπως ο Superman.

Όταν, όμως, ακούστηκε ότι σκηνοθέτης της ταινίας θα ήταν ο Zach Snyder (σ.σ. με τη χρόνια εμπειρία του στον κινηματογράφο και ταινίες, όπως Dawn of the Dead και 300) και στο σενάριο ο Christopher Nolan, μια ανακούφιση τη νιώσαμε. Ο Nolan είναι ένας δημιουργός που υπεισέρχεται βαθιά στην ψυχοσύνθεση των χαρακτήρων του και μπορεί να παραδώσει στο κοινό stories με ουσία και βάθος.

Έμαθες για το το υπέρογκο ποσό για να γίνουν τα γυρίσματα του Matrix στο San Francisco

Τρία χρόνια μετά, στο Batman v Superman: Η Αυγή της Δικαιοσύνης, ο Ben Affleck ανέλαβε να υποδυθεί τον Batman / Bruce Wayne και δίχασε το κοινό. Μετά την επιτυχία του Christian Bale στον ίδιο ρόλο το 2012, ο πήχης ήταν αρκετά ψηλά.




Ο Affleck, όμως, δεν ήταν σίγουρος για τον ρόλο του. Συγκεκριμένα, ακριβώς επειδή ίσχυε το αντίθετο, ο Snyder είχε την εναλλακτική του και την αποκάλυψε στο Happy Sad Confused podcast του MTV.

«Matthias Schoenaerts. Του μιλούσα πολύ για αυτό. Ποτέ δεν πήρε τη στολή, αλλά έκανα πολλές αναπαραστάσεις με εκείνον, γιατί ο Ben ήταν αναποφάσιστος. Και δεν τον κατηγορώ. Ο καθένας είναι αναποφάσιστος όταν τον ρωτάς ‘Θες να παίξεις τον Batman;’»

https://www.instagram.com/p/CKLf0eqlA4X