8 παιχνίδια για την παραλία- Για να το διασκεδάσεις με την ψυχή σου

Μαρία Ροδίτη
8 παιχνίδια για την παραλία- Για να το διασκεδάσεις με την ψυχή σου

Είτε πας στη Λούτσα, είτε στη Σαντορίνη, αυτά τα παιχνίδια θα σε κάνουν να περάσεις το πιο ωραίο και fun καλοκαίρι της ζωής σου!

Τι θέλουμε για να περάσουμε ένα τέλειο καλοκαίρι; Διακοπές πλάι στο κύμα, καλό φαγητό, καλή παρέα και… διασκέδαση. Fun, πλάκα, ξεκαρδιστικό γέλιο με την οικογένεια και τους φίλους μας. Πώς γίνεται αυτό; Με φανταστικά, αστεία και κουλά παιχνίδια για την παραλία.

10 diy δραστηριότητες με πολύ fan που θα ξετρελάνουν μικρούς και μεγάλους (video)

Τι Λούτσα, τι Σαντορίνη! Παιχνίδι να υπάρχει

Θα πας στη Σαντορίνη με τις κολλητές; Τέλεια! Ευκαιρία να κάνεις παιχνίδι… στην παραλία με δύο τρόπους. Και θα «παίξεις» με το βλέμμα σου με τα αγόρια που θα βρίσκονται στις διπλανές ξαπλώστρες και θα τους γνωρίσεις παίζοντας στην παραλία τα φανταστικά παιχνίδια που θα βρεις στην gallery.

Και τέτοιες διακοπές, όμως, να μην κάνεις, και στο εξοχικό των γονιών σου στη Λούτσα να καταλήξεις μαζί με τη μικρή σου αδελφή, μη σκας. Τα παιχνίδια παραλίας θα είναι ο «σύμμαχός» σου για να περάσεις ένα τρελό καλοκαίρι.

Βάλε δυνατά τη μουσική και… λιώσε μαζί μου στους 40 βαθμούς!



Ώρα να ξεφύγεις από το κινητό

Εντάξει, ξέρω! Θέλεις και τις selfies σου να βγάλεις από το beach bar κρατώντας στο χέρι το κοκτέιλ και να κάνεις chat με τις κολλητές σου. Δεν μπορεί, όμως, να γίνεται όλη την ώρα αυτό. Θα πιαστεί το χέρι σου και δεν θα απολαύσεις τη θάλασσα και τους… λουόμενους.

https://www.instagram.com/p/CRgnWu5jx24

Η λύση, λοιπόν, και πάλι είναι τα παιχνίδια παραλίας. Mini επιτραπέζια, φουσκωτές μπάλες, selfie sticks και drones που βρήκα στο Πλαίσιο θα σου χαρίσουν το πιο απολαυστικό καλοκαίρι ever!

Ανακάλυψέ τα και κράτησε για αυτά λίγο χώρο στη βαλίτσα σου. Θα με θυμηθείς!

Cover photo: unsplash.com