Πυρκαγιές: Γιατί το μέλλον από εδώ και πέρα διαγράφεται ζοφερό

Πυρκαγιές: Γιατί το μέλλον από εδώ και πέρα διαγράφεται ζοφερό

Άνθρωποι, περιουσίες, αθώα ζωντανά έχουν γίνει κάρβουνο από την οργή της φύσης.

Είτε έχεις πληγεί από τις καταστροφικές πυρκαγιές, είτε είσαι μακριά από τα μέτωπα αλλά δεν μπορείς να ανασάνεις από το τοξικό νέφος και παρατηρείς τον ήλιο να έχει καλυφθεί από την καπνίλα, δεν μπορείς παρά να μην έχεις επηρεαστεί από τις μέρες καταστροφής τις οποίες βιώνει η Ελλάδα και ολόκληρος ο κόσμος.

Άνθρωποι, περιουσίες, αθώα ζωντανά έχουν γίνει κάρβουνο από την οργή της φύσης, την ίδια ώρα που άπαντες ρίχνουμε κατηγορίες προς κάθε κατεύθυνση, αδυνατώντας να δούμε αυτό που πραγματικά συμβαίνει.

Την ίδια ώρα που η Βαρυμπόμπη, η Εύβοια, η Αρχαία Ολυμπία, η Μεσσηνία, ο Άγιος Στέφανος, οι Αφίδνες, η Ιπποκράτειος Πολιτεία και πολλά άλλα μέρη της Ελλάδος οι εστίες φωτιάς εξαπλώνονται συνεχώς, στον κόσμο όλο υπάρχουν μονίμως ανοιχτά μέτωπα. Τμήματα των ΗΠΑ, η Ανατολική Κίνα, η Νότια Αφρική, η Ρουμανία, η Ιταλία και αρκετές ακόμα χώρες βρίσκονται υπό το έλεος της πύρινης λαίλαπας, σε μια απόδειξη ότι βιώνουμε μια νέα κρίση, την οποία εδώ και χρόνια παίρναμε στα αψήφιστα, αλλά πλέον μάλλον έχει φτάσει η ώρα της. Την κλιματική.

Για να διαβάσεις περισσότερα για το θέμα, δες εδώ.