Τη νέα πόζα της Μαρία Μπεκατώρου με μπικίνι σχολίασε μέχρι και ο Δημήτρης Σκουλός

Πατούλια Κατερίνα
Τη νέα πόζα της Μαρία Μπεκατώρου με μπικίνι σχολίασε μέχρι και ο Δημήτρης Σκουλός

Η Μαρία σου δίνει την ώθηση που θες για να ποστάρεις κι εσύ εκείνη τη ρημάδα φωτογραφία με μπικίνι από τις διακοπές.

Κάθε κορμί είναι κορμί για μπικίνι. Λίγο πριν τα 40 και πολύ μετά την τούρτα με τα 30 κεράκια, οι φίλες μου κι εγώ, κάθε μα κάθε καλοκαίρι, κάνουμε τον ίδιο διάλογο.

Να την ποστάρω εκείνη την ρημάδα πόζα με μπικίνι στα social; Τσάμπα έκανα τόση γυμναστική; Τσάμπα πήγε η διατροφή;

Όλα εκείνα τα στερεότυπα που έχουν κολλήσει στο μυαλό για τις μάνες που δεν πρέπει να ποζάρουν με μαγιό, για τις γυναίκες στα 40 που πρέπει να κυκλοφορούν μόνο με ολόσωμο στην παραλία, έρχονται ευθύς στο μυαλό.

Κι εκεί που έρχονται, πρέπει και να τα διώχνεις και να κάνεις reset σε όσα φοβόσουν μέχρι χτες και να ποζάρεις σήμερα με το μπικίνι σου στα 30, στα 40, στα 50, με το σώμα που έχεις, όπως εσύ αγαπάς.

Κι αν θες να πάρεις έμπνευση, δες και την πόζα με μπικίνι της Μαρίας Μπεκατώρου.

«Η άλλη Μαρία έφυγε και δεν θέλω να ξανάρθει… Θα κρατήσω αυτή, όπως είναι…». Μέχρι τα είκοσι μου ήμουν σε αυτά τα κιλά, μετά… δεν ήμουν χοντρή, αλλά ήμουν παραπάνω κιλά!Στερήθηκα αυτά που αγαπώ πολύ, τα γλυκά, όχι τις σοκολάτες, αλλά τις κρέμες μου», είχε αποκαλύψει η παρουσιάστρια που στα 47 της χρόνια μπορεί να καμαρώνει για τις πόζες και το σώμα της με μπικίνι ή ολόσωμο μαγιό.

Και δεν είναι η πόζα, είναι η αυτοπεποίθηση που εκπέμπει η παρουσιάστρια του MEGA, η οποία έκανε μια σειρά από celebs όπως η Δούκισσα Νομικού και η Έλλη Κοκκίνου να σχολιάσουν τη φωτογραφία της, ακόμα και τον κριτή του GNTM, Δημήτρη Σκουλό!

Δες τα σχόλια παρακάτω και θυμήσου: You Only Live Once