La Casa de Papel Part 5: Η Alicia Sierra πιο προκλητική από ποτέ! Το μήνυμα πριν τα νέα επεισόδια

Νατάσσα Σχοινά
La Casa de Papel Part 5: Η Alicia Sierra πιο προκλητική από ποτέ! Το μήνυμα πριν τα νέα επεισόδια

Το Vol.1 της διάσημης σειράς του Netflix θα κυκλοφορήσει στις 3 Σεπτεμβρίου και η Alicia έχει κάτι να σου πει. Μην ξεχνάς ότι κρατάει τον Profesor!

Λίγες ώρες μας χωρίζουν πια από τα νέα επεισόδια του La Casa de Papel. Το Part 5 έρχεται στο Netflix και περιμένουμε να μας απαντήσει σε όλες τις απορίες που έχουν δημιουργηθεί από την προηγούμενη σεζόν. Και, ναι, είναι πολλές.

Έχουμε αφήσει τα πράγματα σε ένα σημείο όπου η ομάδα του Profesor βρίσκεται κλεισμένη την τράπεζα, με τον ίδιο τον Professor (Álvaro Morte) να είναι όμηρος της Alicia Sierra (Najwa Nimri). Της επιθεωρήτριας που ανέλαβε ουσιαστικά τη θέση της Raquel Murillo (Itziar Ituño) στην αστυνομία -Άσχετα που η αστυνομία πούλησε την Alicia στο τέλος του Part 4 και της φόρτωσε τα παράνομα βασανιστήρια του Rio- όταν εκείνη αποφάσισε να ακολουθήσει τον Sergio και να γίνει η Lisboa που ξέρουμε σήμερα. Μίας γυναίκας που αυτό που ήθελε να κάνει από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκε στην πλατφόρμα ήταν να πιάσει τον Sergio και να τον κλείσει στην φυλακή -στο καλό σενάριο-.

Lcdp GIF by netflixlat

Το μήνυμα της Alicia Sierra

Η Alicia Sierra, γνωστή για τον πιο εριστικό της χαρακτήρα, είχε ένα μήνυμα να απευθύνει στους φανς της σειράς. Φυσικά, με πολύ ύφος.

https://www.instagram.com/p/CTUz17GjLcb/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Αύριο, πρεμιέρα. Αύριο το αποτέλεσμα του πνευματικού σας οδηγού, του Profesor. Μπορεί να αναρωτιέστε τι συνέβη σε αυτόν. Τον σκότωσα; Λοιπόν, τον σκότωσα; Δεν ξέρω. Σε κάθε περίπτωση, είναι βέβαιο ότι θα είναι κάτι πολύ, πολύ, πολύ, συναρπαστικό, οπότε συντονιστείτε. Θα εκπλαγείτε» - λέει χαρακτηριστικά.

Οι νέοι χαρακτήρες

Οι νέοι χαρακτήρες που θα εμφανιστούν στη σειρά θα παίξουν πολύ σημαντικό ρόλο στην πορεία της ιστορίας. Πρώτος και -μάλλον- σημαντικότερος ο γιος του Berlin που στα 31 του χρόνια γνωρίζει το σχέδιο του Sergio και πολύ πιθανόν να είναι αυτός που θα σώσει την κατάσταση.

La Casa de Papel Part 5: Οι νέοι χαρακτήρες - Ο γιος του Berlin και ο πρώην της Tokio

Το τρέιλερ της νέας σεζόν του La Casa de Papel Part 5

Στις αρχές του Αυγούστου, το Netflix κυκλοφόρησε και το τρέιλερ για τη νέας σεζόν, δίνοντας μία γεύση για όσα θα ακολουθήσουν. Τι είδαμε; Flashbacks του Berlin, τη Sierra να βασανίζει τον Profesor και την τράπεζα σε εμπόλεμη ζώνη.



La Casa De Papel Part 5: Το νέο τρέιλερ, τα flashbacks του Berlin και η μυστηριώδης Tatiana