GNTM: Σκουλός vs Καράβας! Ποιος είναι το fashion icon του Instagram; (photos)

Τσακιρίδου Χριστίνα
GNTM: Σκουλός vs Καράβας! Ποιος είναι το fashion icon του Instagram; (photos)

Ο κριτής και ο coach του #GNTM έχουν βαλθεί να μας εντυπωσιάσουν φέτος με τις ενδυματολογικές τους επιλογές.

Το ριάλιτι μοντέλων GNTM επέστρεψε για μια ακόμη σεζόν στους δέκτες μας μέσα από τη συχνότητα του STAR. Η κριτική επιτροπή ανανεώθηκε μετά την προσθήκη της Ισμήνης Παπαβλασοπούλου ωστόσο οι κύριοι της κριτικής επιτροπής (Άγγελος Μπράτης και Δημήτρης Σκουλός) καθώς και ο coach, Γιώργος Καράβας παραμένουν στις θέσεις τους.

Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για τον Δημήτρη Σκουλό

https://www.instagram.com/p/CQOHmkjFWIx/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο Δημήτρης Σκουλός θεωρείται ένας από τους καλύτερους Έλληνες φωτογράφους μόδας. Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα πρακτορεία και περιοδικά ενώ έχει φωτογραφίσει όλα τα εγχώρια top models καθώς και πληθώρα celebrities. Μεγάλωσε στη Νέα Σμύρνη και έχει καταγωγή από τον Πειραιά. Είναι 52 ετών. Το ύψος του είναι 1,92 μέτρα. Το προφίλ του στο Instagram μετρά σήμερα περισσότερους από 151 ακόλουθους. Η επί 16 χρόνια σύζυγός του, Τζέλα, κυοφορεί το δεύτερο παιδί τους αφού το ζευγάρι έχει ήδη μια κόρη 8,5 ετών την Μάιρα.

«Χωρίς τις γυναίκες δεν θα υπήρχε ο κόσμος. Και εμένα ο κόσμος μου είναι τα κορίτσια μου. Είναι η έμπνευσή μου, η χαρά μου, το γέλιο μου. Η λαχτάρα μου, η αρμονία μου.. Γι αυτό είμαι τρισευτυχισμένος που θα φέρουμε στον κόσμο μια γυναίκα ακόμα», είχε γράψει χαρακτηριστικά στο Instagram ο φωτογράφος.

GNTM bootcamp με σφουγγάρι, πλύσιμο αυτοκινήτου και hot πόζες: Τα απίθανα σχόλια στο Twitter

Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για τον Γιώργο Καράβα

https://www.instagram.com/p/CUF1uXOMAzH/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το διάσημο μοντέλο και coach του GNTM θεωρείται ένας από τους πιο ακριβοπληρωμένους Έλληνες στο χώρο της μόδας. Έχει δουλέψει στο παρελθόν ως personal trainer και έχει ασχοληθεί με την αθλητική δημοσιογραφία. Ο Γιώργος Καράβας έχει συνεργαστεί στο εξωτερικό με αρκετούς κορυφαίους οίκους μόδας και σχεδιαστές (Jean Paul Gaultier, Gianfranco Ferré, Thierry Hermès, Vivienne Westwood κ.ά). Είναι παντρεμένος με την Ραφαέλα Ψαρρού με την οποία έχουν αποκτήσει έναν γιο και μια κόρη. Το προφίλ του στο Instagram μετρά σήμερα 210 χιλιάδες ακόλουθους.

Η μάχη του στυλ! Σκουλός vs Καράβας

skoulos karavas

Τόσο ο Γιώργος Καράβας αλλά και ο Δημήτρης Σκουλός έχουν ξεχωρίσει για το στυλ τους. Ο γνωστός φωτογράφος επιλέγει συχνά μονοχρωματικά κοστούμια και matching sets ενώ ο coach αγαπά τα πιο loose και οversized ρούχα όπως παντελόνια, πουκάμισα και μπλούζες. Το μόνο σίγουρο είναι πως διαθέτουν το δικό τους κοινό με τις γυναικείες κυρίως γνώμες να διίστανται στην ερώτηση «Ποιός από τους δύο είναι ο βασιλιάς του στυλ;».

Πηγή κεντρικής: @skoulos