And Just Like That, η Sarah Jessica Parker εκμυστηρεύτηκε την ημερομηνία της πρεμιέρας της σειράς

Νατάσσα Σχοινά
And Just Like That, η Sarah Jessica Parker εκμυστηρεύτηκε την ημερομηνία της πρεμιέρας της σειράς

Περισσότερο Sex & the City έρχεται στη ζωή σου και, μάλιστα, πολύ πιο σύντομα από αυτό που φανταζόσουν.

Τους τελευταίους μήνες, βρισκόμαστε σε κάποιο frenzy και προσπαθούμε να ακολουθήσουμε όλα τα νέα της κινηματογραφικής και τηλεοπτικής επικαιρότητας. Ανάμεσά τους, φυσικά, βρίσκεται η αναβίωση του «Sex & the City» με τη σειρά «And Just Like That».

Τα αγαπημένα κορίτσια της Νέας Υόρκης, με εξαίρεση την Kim Cattrall που λόγω έντονων διαφωνιών με την παραγωγή και την Sarah Jessica Parker που δεν έχει στα σχέδιά της να επιστρέψει στο franchise, επιλέγουν τις τελευταίες λέξεις της μόδας, συνδυάζοντας το παλιό με το νέο, και έρχονται να καταλάβουν ξανά τη θέση τους στην άλλη μεριά της μικρής οθόνης.

and just like that premier10

And Just Like That, βρέθηκε η αντικαταστάτρια της Kim Cattrall - Αυτή είναι η νέα Samantha Jones

Πότε θα κυκλοφορήσει το And Just Like That

Μέχρι σήμερα, δε γνωρίζαμε πότε το HBO σκόπευε να κυκλοφορήσει τη σειρά, παρά το γεγονός ότι πολλές ήταν οι φωτογραφίες από τα γυρίσματα που διέρρευσαν στα social media. Τώρα, η Sarah Jessica Parker που υποδύεται την Carrie Bradshaw πήρε τον λόγο σε ένα νέο βίντεο που κυκλοφόρησε στον επίσημο λογαριασμό του σόου. Σε αυτό, μετά από μία σύντομη εισαγωγή, αποκαλύπτει πότε θα γίνει η πρεμιέρα.

https://www.instagram.com/p/CUpe20vl8w0/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Είμαι Sarah Jessica, γεια σας από τη Νέα Υόρκη και την 5th Avenue. Την ώρα που μιλάμε, κάνουμε γυρίσματα για το Sex & the City ή όπως θέλουμε να το αποκαλούμε για το ‘And Just Like That’ με μερικές αγαπημένες φίλες. Αλλά, εν τω μεταξύ, το 'And Just Like That' θα κάνει πρεμιέρα αυτόν τον Δεκέμβριο στο HBO MAX»

Μέσα στον Δεκέμβριο και με εορταστική διάθεση, λοιπόν, θα παρακολουθούμε τη συνέχεια του Sex & the City. Μπορεί να μη γνωρίζουμε την ακριβή ημέρα, αλλά, και πάλι, είναι τεράστια πρόοδος.

Το φιλί της Carrie με τον Mr. Big

Μέσα στις πληροφορίες και το υλικό που έχει κυκλοφορήσει το τελευταίο διάστημα, βρέθηκε και το φιλί της Carrie με τον Mr. Big, συνεχίζοντας το ειδύλλιο που άρχισε το 1998. Όλα αυτά, μαζί με αγκαλιές και τρυφερές κινήσει στην κουζίνα του σπιτιού.

And Just Like That, έχουμε το πρώτο φιλί της Carrie με τον Mr. Big



Στη συνέχεια θα βρεις μερικά από τα νέα πρόσωπα που θα εμφανιστούν στη σειρά.