And Just Like That, έχουμε το πρώτο φιλί της Carrie με τον Mr. Big

Νατάσσα Σχοινά
And Just Like That, έχουμε το πρώτο φιλί της Carrie με τον Mr. Big

Το reboot του Sex and the City θα μας δώσει αυτό ακριβώς που ζητούσαμε. #TeamMrBig

Όσο περισσότερο περνάει ο καιρός, τόσο μεγαλώνει η ανυπομονησία σου για τη συνέχεια του Sex and the City. Το And Just Like That, όπως ονομάζεται η νέα σειρά, θα καταπιαστεί με τις ζωές των πρωταγωνιστριών και φίλων της Carrie Bradshaw, τις ίντριγκες αλλά και τα υπέροχα looks που θα παρελάσουν από τους δρόμους του Central Park.

Μπορεί η Kim Cattrall να έχει καταστήσει πέρα από σαφές ότι δε θα επιστρέψει στον ρόλο της Samantha Jones, αφήνοντας τα σκήπτρα του εικονικού χαρακτήρα στη Nicole Ari Parker, όμως, αυτό δε σημαίνει ότι θα λείψουν άλλες πολυαναμενόμενες στιγμές, όπως τα τρυφερά τετ-α-τετ της Carrie και του Mr. Big.

Carrie Bradshaw Youre The One GIF

And Just Like That, βρέθηκε η αντικαταστάτρια της Kim Cattrall - Αυτή είναι η νέα Samantha Jones

Το φιλί της Carrie με τον Mr. Big

Την ώρα που η προσοχή όλων βρίσκεται στα Emmys, στους νικητές και στην όλη διοργάνωση, το τηλεοπτικό ειδύλλιο που άρχισε από το 1998 και εκτυλίχθηκε μέχρι το 2004, επικυρώθηκε με ένα φιλί 17 χρόνια μετά.

https://www.instagram.com/p/CUCqTNKgNDB/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Σαν αυτό να μην είναι αρκετά wow, το ζευγάρι μοιράζεται και μερικές τρυφερές αγκαλιές στην κουζίνα του σπιτιού, που πρόκειται να ικανοποιήσουν τις πιο ρομαντικές ψυχές. Αυτή η τρυφερή σκηνή μάλλον διαψεύδει τις εικασίες περί θανάτου του κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια της σειράς, εκτός κι αν πρόκειται για flash backs, που σε αυτήν την περίπτωση θα είναι ακόμα πιο συγκινητικό.



Θάνατος στο πρώτο επεισόδιο του reboot του Sex and the City και δεν είναι η Samantha Jones

Η δήλωση του Noth για την αναβίωση του ρόλου του

Ο Chris Noth που υποδύεται τον Mr. Big είχε δηλώσει στο παρελθόν τη στήριξή του στο team της σειράς, αν και στην αρχή ήταν διστακτικός, καθώς δεν ήξερε τι άλλο μπορούσε να δώσει στον ρόλο.

https://www.instagram.com/p/CUByjqlFfPV/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Ήταν λίγο σαν δημιουργική διαπραγμάτευση γιατί δεν ένιωθα ότι είχα να δώσω ξανά στον ρόλο. Αλλά ο (παραγωγός) Michael Patrick King είναι απλώς ένας υπέροχος σεναριογράφος και έχει απίστευτα δημιουργικές ιδέες. Μόλις συναντηθήκαμε σχετικά με την προοπτική του τι μπορούσαμε να κάνουμε με τον χαρακτήρα, ήμουν μέσα!», είπε ο Noth στο Yahoo! Finance Live.