«The Mother»: Η Jennifer Lopez γίνεται δολοφόνος στη νέα ταινία του Netflix

Νατάσσα Σχοινά
«The Mother»: Η Jennifer Lopez γίνεται δολοφόνος στη νέα ταινία του Netflix

Η JLo επιστρέφει στις ταινίες αλλά, αυτήν τη φορά, στη μικρή οθόνη.

Στα γυρίσματα της νέας της ταινίας, «The Mother», βρίσκεται η Jennifer Lopez και το look της είναι αρκετά πιο διαφορετικό από τα συνηθισμένα. Η 52χρονη τραγουδίστρια και ηθοποιός έχει αναλάβει τον πρωταγωνιστικό ρόλο της νέας ταινίας που ετοιμάζει το Netflix και υποδύεται μία δολοφόνο.

Για τις ανάγκες του ρόλου της, εμφανίστηκε με καστανά μαλλιά, ενώ το outfit περιλάμβανε σκουφί και γυαλιά ηλίου, κάτι που σημαίνει ότι κατά πάσα πιθανότητα βρισκόταν στα γυρίσματα μίας σκηνής για την οποία έπρεπε να είναι under-cover.



Η JLo στα γυρίσματα στο Vancouver

Η υπόθεση της ταινίας

Η Jennifer Lopez είναι μία δολοφόνος που έχει αναγκαστεί να εξαφανιστεί και να αφήσει πίσω της τη μοναχοκόρη της. Μετά από χρόνια, όμως, επιστρέφει για να μπορέσει να προστατεύσει το παιδί της από επικίνδυνους άντρες.

Τι είναι τελικά το Squid Game και γιατί έχει γίνει φαινόμενο σε όλον τον πλανήτη

Το cast της ταινίας «The Mother»

Πέρα από την 52χρονη ηθοποιό, το cast της ταινίας περιλαμβάνει κι άλλα γνωστά ονόματα του κινηματογράφου.

Joseph Fiennes

the mother jlo movie netflix

Ο Joseph Fiennes έχει συμμετάσχει σε μερικές από τις πιο διάσημες παραγωγές του Hollywood. Το μεγάλο του breakthrough έγινε με την ταινία του 1998 «Shakespeare in Love» στο πλευρό της Gwyneth Paltrow, ενώ από το 2017 υποδύεται τον Fred Waterford στη σειρά «The Handmaid’s Tale».

Gael García Bernal

the mother jlo movie netflix2

Ο Gael García Bernal μετράει στο βιογραφικό του παραγωγές, όπως «Letters to Juliet» (2010) και «Mozart in the Jungle» (2014-2018), ενώ φαίνεται πως αυτή η περίοδος θα τον βρει με πολύ πλούσιο πρόγραμμα – «Hombre», «Cassandro», «Z».

Omari Hardwick

the mother jlo movie netflix3

Ο Omari Hardwick πρωταγωνιστεί στο «Army of the Dead» του Zack Snyder στον ρόλο του «Vanderohe», ενώ είναι γνωστός και στον ρόλο του «James ‘Ghost’ St Patrick» στη σειρά «Power».

Η ταινία «The Mother» αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2022.

Συνέχισε παρακάτω για να θυμηθείς μερικές από τις πιο διάσημες ταινίες της JLo.