Οι 9 σταρ που χαράζουν τον δρόμο του νέου Hollywood

Οι 9 σταρ που χαράζουν τον δρόμο του νέου Hollywood

Το Αμερικανικό Elle ανακοίνωσε τη λίστα με τις γυναίκες του Hollywood που ξεχωρίζουν για τη δράση τους. Ανάμεσά τους η Angelina Jolie, η Salma Hayek, και άλλες.

Τα τελευταία δύο χρόνια αποτέλεσαν μεγάλο πλήγμα για τον χώρο του θεάματος. Η πανδημία άλλαξε τους κανόνες του παιχνιδιού. Ανάγκασε τον κόσμο να κλειστεί το σπίτι, κάτι που έφερε ως αποτέλεσμα το να κλείσουν οι κινηματογράφοι και οι παραγωγές να μείνουν πίσω.

Την ώρα που ο πλανήτης προς το παρόν έχει άρει τα lockdown, το Αμερικανικό Elle τίμησε τις γυναίκες του Hollywood που εμπνέουν με τη δύναμη και την πυγμή τους. Τη λίστα απαρτίζουν εννέα από τις πιο διάσημες και καταξιωμένες ηθοποιούς της σύγχρονης εποχής.

https://www.instagram.com/p/CVK1IA8g2uN/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Angelina Jolie – Διαρκής δράση για τους πρόσφυγες

Jennifer Hudson – Μεταφορά του τραύματος στην τέχνη

Jodie Comer – Μίλησε ειλικρινά για την εξουσία

Rita Moreno – Η πρώτη Λατίνα που πήρε Oscar

Halle Berry – Η πρώτη μαύρη που πήρε Oscar Καλύτερης Ηθοποιού

Lauren Ridloff – Η κωφή ηθοποιός που υποδύεται την Makkari στους Eternals

Salma Hayek – Δράση για τα θύματα ενδοοικογενειακής βίας

Gemma Chan – Δράση κατά της βίας ενάντια στους αντι-Ασιάτες

Gal Gadot – Υπερασπίστηκε συναδέλφους σε κακομεταχείριση στο σετ

Η Angelina Jolie, η Lauren Ridloff, η Salma Hayek και η Gemma Chan παίζουν, μάλιστα, μαζί στη νέα ταινία της Marvel, The Eternals, που θα κυκλοφορήσει στις 4 Νοεμβρίου στους κινηματογράφους.



«Πολλές φορές, ως ηθοποιός, είσαι αυτή η δυνατή γυναίκα ή έχεις μία αδερφή. Δε σου τυχαίνει συχνά να έχεις μία οικογένεια στην οποία να μπορείς να γνωρίσεις πραγματικά τις γυναίκες και να δεις όλες τους τις δυνάμεις», δήλωσε η Jolie για το γυναικείο cast της σειράς και συνέχισε: «Ίσως υπάρχει κάτι σε αυτό, που οι χαρακτήρες δεν είναι και τόσο μακριά (από εμάς). Νομίζω ότι υπάρχει ένα μυστικό που δεν ξέρουμε ότι η σκηνοθέτης μας ξέρει, γιατί, αν δεις τις ταινίες της, προσλαμβάνει πολλούς πραγματικούς ανθρώπους στους ρόλους τους και δίνει μορφή στις ταινίες της»

Οι 9 γυναίκες θα βρίσκονται και στο τεύχος Νοεμβρίου του περιοδικού του Μέσου.

Η Angelina Jolie έλαμψε στην πρεμιέρα των «Eternals» μέσα σε ένα super elegant mocha dress