Red Notice: To trailer μόλις βγήκε και είναι γεμάτο περιπέτεια και πολύ... γέλιο (video)

Red Notice: To trailer μόλις βγήκε και είναι γεμάτο περιπέτεια και πολύ... γέλιο (video)

Dwayne Johnson, Ryan Reynolds, Gal Gadot: Δύο κλέφτες κι ένας πράκτορας του FBI σε μια ταινία δράσης που αναμένεται συναρπαστική!

To περιμέναμε με ανυπομονησία! Το trailer για το Red Notice βγήκε επιτέλους online και οι φανατικοί οπαδή του Dwayne Johnson σίγουρα είναι ιδιαίτερα χαρούμενοι.

Άλλη μια υπερπαραγωγή του Netflix είναι γεγονός. Μετά από μια παύση των γυρισμάτων (εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού) οι εταιρίες παραγωγής παραδίδουν η μια μετά την άλλη τις ταινίες που έχουν ήδη καθυστερήσει να λανσάρουν στην «χρυσή» πλατφόρmα του Netflix.

Σε κούρασε κι εσένα η τρίτη σεζόν του You;

Όταν έχει σημάνει συναγερμός από την Ιντερπόλ -το ένταλμα υψηλότερου επιπέδου για να κυνηγήσουν και να συλλάβουν τους πιο αδίστακτους καταζητούμενους στον κόσμο- ο κορυφαίος πράκτορας του FBI, John Hartley (Dwayne Johnson) πιάνει δουλειά...


https://www.instagram.com/p/CVSrYEDLZt8

Η παγκόσμια αναζήτησή του τον βρίσκει στη μέση μιας τολμηρής ληστείας όπου αναγκάζεται να συνεργαστεί με τον μεγαλύτερο κλέφτη τέχνης στον κόσμο, τον Nolan Booth (Ryan Reynolds) για να πιάσει τον πιο περιζήτητο κλέφτη τέχνης στον κόσμο, την Bishop (Gal Gadot).

Η μεγάλη περιπέτεια ξεκινά και μεταφέρει τους 3 τους σε όλο τον κόσμο, παγιδευμένους σε μια απομονωμένη φυλακή, στη ζούγκλα και, το χειρότερο για αυτούς, συνεχώς ο ένας βρίσκεται αναγκαστικά μαζί με τον άλλον και πρέπει να συνεργαστούν!

Περιπέτεια και χιούμορ πάνε μαζί, σε μια ταινία που αναμένεται να ενθουσιάσει όλους τους φανατικούς θαυμαστές του Netflix.



Όσο για την πρεμιέρα; Αναμονή μέχρι τις 12 Νοεμβρίου!

Πηγή φωτογραφίας: instagram.com/photog.pia.s/