Η Scarlett Johansson τα βρήκε με τη Marvel - Τι είναι τέλος πάντων το νέο, μυστικό τους πρότζεκτ;

Νατάσσα Σχοινά
Η Scarlett Johansson τα βρήκε με τη Marvel - Τι είναι τέλος πάντων το νέο, μυστικό τους πρότζεκτ;

Άφησαν πίσω τους τις έριδες και τις μηνύσεις και ανοίγουν νέα σελίδα στην κοινή τους πορεία.

Κανείς δεν περίμενε ότι θα έβλεπε τη Scarlett Johansson να μηνύει την Disney. Η χρόνια συνεργασία της ηθοποιού με την εταιρεία παραγωγής έδειχνε να είναι σχεδόν ειδυλλιακή. Οι ταινίες και τα πρότζεκτ έρχονταν το ένα μετά το άλλο, ώσπου κυκλοφόρησε η ταινία της Black Widow και ξαφνικά όλα άλλαξαν.

Η Johansson μήνυσε τη Marvel για παραβίαση του συμβολαίου τους, καθώς μετά τις αλλεπάλληλες αναβολές της κυκλοφορίας της ταινίας στους κινηματογράφους, η τελευταία αποφάσισε να τη διαθέσει και στο Disney+ ενώ ακόμη παιζόταν στη μεγάλη οθόνη. Αυτό, όπως ισχυρίστηκε η σταρ, είχε ως αποτέλεσμα να χάσει πολλά από τα κέρδη της. Και, εκεί που όλοι πίστευαν ότι, παρά το ότι τα βρήκαν, η όλη αναστάτωση θα αποτελούσε ταφόπλακα στις σχέσεις της Johansson με τη θυγατρική της Disney, ξαφνικά ανακοινώθηκε ένα νέο και εντελώς μυστικό πρότζεκτ!

Η Scarlett Johansson κάνει μήνυση στην Disney και ο λόγος βρίσκει πολλούς σύμφωνους

Το μυστικό πρότζεκτ Marvel – Johansson

Στις 18 Νοεμβρίου, η Scarlett Johansson έγινε η 35η αποδέκτης του βραβείου American Cinematheque. Ο πρόεδρος της Marvel, Kevin Feige, ήταν από τους πρώτους που τίμησαν την ηθοποιό, ενώ, αποκαλύφθηκε και ο ερχομός ενός νέου, μυστικού πρότζεκτ μεταξύ των δύο πλευρών.

«Η Scarlett έχει δανείσει το ταλέντο της και τη δύναμή της στο σύμπαν της Marvel για πάνω από μία δεκαετία. Είμαι εξαιρετικά ευγνώμων που έχει επιλέξει να παίξει ένα τόσο βασικό κομμάτι του για χρόνια. Το να δουλέψω μαζί της είναι πραγματικά μία από τις πιο αξέχαστες και τιμητικές συνεργασίες της ζωής μου»



Πριν υποθέσεις ότι πρόκειται για κάτι σχετικό με την Black Widow/Natasha Romanoff, περίμενε, γιατί δε θα έχει καμία απολύτως σχέση. Όπως είπε ο Feige, πρόκειται για κάτι εντελώς διαφορετικό, αλλά δεν έδωσε καμία περαιτέρω πληροφορία πέραν αυτού.

Θα υποδυθεί άλλη ηρωίδα της Marvel;

Κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει αυτήν την περίπτωση, όμως, ας ελπίσουμε πως όχι. Όχι γιατί δεν έκανε καλή δουλειά με την Black Widow, αλλά ακριβώς επειδή έκανε. Η Johansson έχει ταυτιστεί τόσο με τη Ρωσίδα κατάσκοπο που δεν υπάρχει κανένας λόγος να ανοίξει κεφάλαιο υπό άλλο όνομα και δυνάμεις. Θα είναι το λιγότερο περίεργο και δε χρειάζεται να μπαίνουμε σε awkward καταστάσεις #απευχόμαστε.



Θα σκηνοθετήσει κάποια ταινία;

Αυτό είναι ένα αρκετά πιθανό και εύκολο σενάριο. Πολλοί ηθοποιοί έχουν ανά διαστήματα βρεθεί στην καρέκλα του σκηνοθέτη, ενίοτε καταπλήσσοντας το κοινό. Σε κάθε περίπτωση, όμως, ο Feige μοιάζει να αναφέρεται σε κάτι «μεγαλύτερο» από αυτό. Κάτι που μπορεί ακόμα και να μας ξαφνιάσει και η σκηνοθεσία δεν είναι κάτι που θα έκανε πολλούς να πέσουν από τα σύννεφα.

Μία ασφαλής υπόθεση είναι ότι ό,τι και να περιλαμβάνει ο νέος της ρόλος, θα περιστοιχίζεται από δυναμισμό, ένα χαρακτηριστικό και της ίδιας της ηθοποιού που μεγαλώνει όσο περνούν τα χρόνια.

scarlett johansson film GIF

Συνέχισε παρακάτω για να θυμηθείς μερικές από τις πιο εύστοχες ατάκες που έχει πει η Johansson ανά τα χρόνια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Το τρέιλερ της δεύτερης σεζόν Emily In Paris είναι εδώ - Επιτέλους ξεκολλάει από τον Gabriel!

Κι όμως! Η Helen Mirren είναι η Golda Meir - Εντυπωσιακή η μεταμόρφωση στη Σιδηρά Κυρία του Ισραήλ

20 χρόνια Harry Potter: Έρχεται το reunion που όλοι ζητούσαν αλλά κανείς δεν πίστευε ότι θα γίνει!