Ο Nicolas Cage θα είναι ο νέος Δράκουλας! 5 άγνωστες λεπτομέρειες για τον φρικιαστικό κακό

Νατάσσα Σχοινά
Ο Nicolas Cage θα είναι ο νέος Δράκουλας! 5 άγνωστες λεπτομέρειες για τον φρικιαστικό κακό

Ο χαρακτήρας που στοιχειώνει μέχρι σήμερα τα όνειρά μας ξαναζωντανεύει υπό νέα «διεύθυνση».

Ο Δράκουλας είναι μία από τις πιο εμβληματικές παρουσίες που έχουν περάσει ποτέ από τον κινηματογράφο. Παρά το ότι η ποικιλία στο είδος των ταινιών τρόμου είναι τέτοια που έχει καταφέρει να προσφέρει δεκάδες ή και εκατοντάδες «εγκεφαλικά» στους θεατές, ο Δράκουλας παραμένει στους κακούς που μπορούν να στοιχειώσουν τα όνειρά σου.

Έχοντας παίξει σε πολλές indie ταινίες, ο Nicolas Cage έρχεται τώρα να αναλάβει τα ηνία του εμβληματικού χαρακτήρα του κινηματογράφου με την πρόθεση να παραδώσει στο κοινό μία ταινία blockbuster. Ο 57χρονος ηθοποιός που έχει συγκεντρώσει ανά τα χρόνια ανάμεικτες κριτικές μάλλον φιλοδοξεί πως με έναν τόσο διάσημο και κλασικό ρόλο θα μπορέσει να κερδίσει το κοινό. Θα τα καταφέρει, όμως;

george hamilton love GIF

Τα τελευταία πρότζεκτ του Nicolas Cage

Μετά την επιτυχία του στο Netflix, ο Nicolas Cage ήταν να παίξει τον Tiger King – Joe Exotic στο Amazon Prime Video. Τελικά, όμως, το πρότζεκτ δεν ευοδώθηκε.



«Πρέπει να το κάνουμε σαφές. Διάβασα δύο καταπληκτικά σενάρια, που πραγματικά τα βρήκα εξαιρετικά, αλλά νομίζω ότι τελικά το Amazon ένιωσε ότι το υλικό πάλιωσε γιατί πήρε τόσο πολύ να φτιαχτεί», είπε ο ηθοποιός στο Variety.

Ο Δράκουλας ανά τα χρόνια

Όσον αφορά στον Δράκουλα, ο χαρακτήρας του Ιρλανδού συγγραφέα Bram Stoker έχει δει πολλούς ηθοποιούς να τον ενσαρκώνουν. Ποιος να ξεχάσει τον καταπληκτικό Bela Lugosi στην ασπρόμαυρη ταινία του 1931 ή το φρικιαστικό βλέμμα του Christopher Lee του 1958. Στη λίστα θα βρεις επίσης τους: Frank Langella, Gerard Butler, Luke Evans, Jonathan Rhys, Claes Bang.



Συνέχισε παρακάτω για να μάθεις 7 λεπτομέρειες για τον Δράκουλα που λίγοι γνωρίζουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Jeremy Renner - Hawkeye: Το πρόβλημα υγείας που ενώνει τον ηθοποιό με τον ήρωα της Marvel

Το Maid του Netflix σε κάνει να εκτιμάς την αξία μίας «ζεστής» αγκαλιάς

Ποιος θα γίνει ο νέος James Bond μετά τον Daniel Craig; Τα στοιχήματα δίνουν τον νικητή