Η πιο WOW selfie της χρονιάς είναι η δικιά σου! Ο νέος φακός του Queen.gr στο Viber είναι ho-ho-ho

Η πιο WOW selfie της χρονιάς είναι η δικιά σου! Ο νέος φακός του Queen.gr στο Viber είναι ho-ho-ho

Πατάς ένα κουμπί και μεταμορφώνεσαι στην πιο festive βασίλισσα των ξωτικών αυτών των εορτών (ναι έχει και στέμμα και μακιγιάζ και χιονονιφάδες)! Τέλειο; Πες χρόνια πολλά στους φίλους σου με τον πιο fun τρόπο.  

Μετράμε αντίστροφα για το πρώτο ξημέρωμα του 2022 και η διάθεσή μας είναι στο full! Εκεί λοιπόν, ανάμεσα στην αγορά των ιδανικών δώρων και στην αναζήτηση των πιο festive και νόστιμων συνταγών, είναι που σταματάς να πάρεις ανάσα και ανοίγεις το κινητό σου για να χαζέψεις λίγο στα social media...

Κι επειδή δεν περνά μέρα που να μην ανεβάσουμε μια εορταστική selfie -έτσι για να μας φτιάξει τη διάθεση και να μας κάνει να χαμογελάσουμε- ... τσουπ, εμφανίζεται στο Viber και στο Snapchat ο πιο fun φακός με την υπογραφή του Queen.gr!

Γίνε κι εσύ το πιο όμορφο και elegant ξωτικό, βάζοντας λάμψη και στυλ στην εικόνα σου. Γιατί η μαγεία αυτών των ημερών μπορεί να πηγάζει από μέσα σου αλλά αποτυπώνεται υπέροχα μέσα από μια φωτογραφία στο κινητό σου. Αγαπάμε τα φίλτρα που μας κάνουν να νιώθουμε και πάλι παιδιά, αγαπάμε τις γιορτές που μας δίνουν τη δυνατότητα να ανακαλύπτουμε (και ν΄ αποκαλύπτουμε) την πιο ευχάριστη και γιορτινή πλευρά του εαυτού μας. .

queengr festive viber lence

Πώς θα βγάλεις τις πιο festive selfies ever

Δοκίμασε τον πιο λαμπερό φακό των εορτών! Είναι τόσο απλό! Ανοίγεις το Viber, πατάς κάτω δεξιά το "Εξερεύνηση", Δίπλα στο "Φακοί Viber" υπάρχει η ένδειξη "προβολή όλων". Εκεί θα βρεις τον υπέροχο Queen.gr φακό για τις πιο τρελές, festive και εντυπωσιακές selfies αυτών των ημερών.

Πάτα το play να κάνεις ατμόσφαιρα, βγάλε τις πιο ωραίες selfies της Πρωτοχρονιάς στο VIber και στείλε μας τη φωτογραφία σου να την αναρτήσουμε και να μοιραστούμε τη χαρά :)



Μπες στην υπέροχη παρέα του Queen.gr, κατεβάζοντας τον φακό στο Viber εδώ και γίνε το πιο όμορφο και elegant queen elf της νέας χρονιάς.

Οι γιορτινές μέρες και ειδικά η βραδιά της παραμονής της Πρωτοχρονιάς αγαπούν την υπερβολή γι' αυτό ...κάνε παιχνίδι με τον νέο φακό του Queen.gr!