Ο χειμώνας θα αργήσει ΠΟΛΥ να έρθει στο Game of Thrones

Ο χειμώνας θα αργήσει ΠΟΛΥ να έρθει στο Game of Thrones

Η είδηση που θα δυσαρεστήσει όλους τους fans της γνωστής σειράς

Με κάθε season finale του Game of Thrones έρχεται πάντα και η διαπίστωση πως θα πρέπει να περιμένεις περίπου ένα χρόνο για να δεις το επόμενο καινούργιο επεισόδιο της σειράς.

Ο 6ος κύκλος ολοκληρώθηκε με το επεισόδιο «The Winds of Winter», όπου μάθαμε ποιοι είναι οι γονείς του Jon Snow (ο οποίος μάλιστα έγινε και Βασιλιάς του Βορρά), είδαμε τη Cersei να ανατινάζει σχεδόν όλη την πόλη, τον Tommen να αυτοκτονεί, ενώ η Daenerys βρήκε συμμάχους, πλοία και στρατό για να κατακτήσει - επιτέλους - το Westeros.

Δες κι αυτό:

Από το Game of Thrones στη μόδα: Ποια πρωταγωνίστρια της σειράς είναι το νέο it-girl;

Πότε θα έρθει λοιπόν η πρεμιέρα του 7ου κύκλου; Θα αργήσει πολύ περισσότερο απ' όσο νομίζαμε. Οι υπεύθυνοι της σειράς δήλωσαν πως ο «χειμώνας θα αργήσει πολύ».

Οι παραγωγοί, David Benioff και Dan Weiss ανέφεραν τα εξής: «Όχι, δεν ξέρουμε πότε θα γίνει η πρεμιέρα του έβδομου κύκλου. Ξεκινάμε αρκετά καθυστερημένα τα γυρίσματα φέτος, αφού στη σειρά 'ο χειμώνας έφτασε' και δεν μπορούμε να γυρίσουμε σκηνές σε ηλιόλουστα τοπία. Πρέπει να περιμένουμε να χειμωνιάσει και γι' αυτό το λόγο το πρόγραμμα καθυστερεί, έτσι ώστε να έχουμε το μουντό, γκρι σκηνικό που θέλουμε...».

tumblr nwyiw31lRn1u3dx87o1 500 53462