Η νέα σειρά της Sarah Jessica Parker δεν έχει ΚΑΜΙΑ σχέση με το Sex & the City (+trailer)

Η νέα σειρά της Sarah Jessica Parker δεν έχει ΚΑΜΙΑ σχέση με το Sex & the City (+trailer)

Η ηθοποιός μίλησε για το νέο της project και αποκάλυψε λεπτομέρειες για την ιστορία!

Και ήρθε η στιγμή που πολλοί περιμέναμε. Η επιστροφή της Sarah Jessica Parker στο HBO.

Εδώ και αρκετό καιρό η ηθοποιός μας έχει δώσει λίγα στοιχεία για το νέο της τηλεοπτικό εγχείρημα μετά από το mega-hit, "Sex and the City", όμως η ιστορία του "Divorce" και ο χαρακτήρας που ενσαρκώνει η ίδια, δε μοιάζει καθόλου με την ξανθιά Carrie που αγαπήσαμε.

Για δες κι αυτό:

Series news: Το Gossip Girl ετοιμάζεται να επιστρέψει ξανά στις οθόνες μας;

Στη νέα αυτή σειρά, η SJP παίζει τη Frances, μια γυναίκα που συνειδητοποιεί πως μετά από δέκα χρόνια γάμου και δύο παιδιά, πρέπει να αναθεωρήσει τη ζωή της. «Η Frances έχει τη δική της προσωπικότητα. Από τη στιγμή που διάβασα τον πιλότο, κατάλαβα πως είναι τόσο διαφορετική όχι μόνο από την Carrie, αλλά και όποιον άλλο χαρακτήρα έχω ενσαρκώσει. Δε νομίζω πως μιλήσαμε πραγματικά για να την κάνουμε διαφορετική. Αυτή η ιστορία είναι διαφορετική. Πάντα με ενδιέφφερε η ιστορία του γάμου. Αυτό είναι το πώς ξεκίνησαν όλα. Μόνο και μόνο από αυτό, είναι αυτόματα κάτι διαφορετικό», είπε η ίδια στο press tour του Television Critics Association.

Σε τι θα μοιάζει το "Divorce" με το "SATC"; Εντάξει, μπορείτε να το μαντέψετε. Υπάρχει ποτέ ρόλος που έχει παίξει η Sarah Jessica και δε φορούσε τέλεια ρούχα; Αυτή τη φορά, βέβαια, δε θα δούμε λαμπερά Manolos και εκκεντρικά outfits, αλλά μια γυναίκα με πιο απλό, καθημερινό και προσιτό στυλ.

Η σειρά θα κάνει πρεμιέρα στο HBO στις 9 Οκτωβρίου. Μέχρι τότε, μπορείς να δεις το πρώτο promo trailer, παρακάτω!