Σέξι μαγιό για κάθε… ζώδιο!

Σέξι μαγιό για κάθε… ζώδιο!

Καυτός ήλιος, αλάτι στο κορμί που λάμπει από το αντηλιακό... Η τέλεια στιγμή ήρθε, για να βγάλεις το θηλυκό που κρύβεις μέσα σου. Διάβασε ποιο μαγιό να επιλέξεις και βγες στην παραλία αισθησιακή και πανέμορφη!

Κριός:

krios

Ως κορίτσια του Άρη και σωματότυπο συνήθως ψιλόλιγνο, εκμεταλλευτείτε τα κάλλη σας και φορέστε το hot μπικίνι - τριγώνο! Αναδείξτε τις αναλογίες σας, κάντε το τέλειο μαύρισμα και απολαύστε τα βλέμματα πάνω σας!

Διαβάστε προβλέψεις για τον Κριό ΕΔΩ

Ταύρος:

Capture

Το ολόσωμο είναι ξανά στη μόδα και πολύ σας αρέσει αυτό! Και, ναι, σας προλαβαίνω ένα ολόσωμο μπορεί να είναι πολύ σέξι σε συνδυασμό με τον δυναμικό χαρακτήρα σας! Μονόχρωμο, στράπλες, αθλητικό, με κοψίματα και περίεργα δεσίματα... Κάντε την επιλογή σας και εντυπωσιάστε τα πλήθη στις παραλίες!

Διαβάστε προβλέψεις για τον Ταύρο ΕΔΩ

Δίδυμος:

didimoi111

Αέρας! Δηλαδή δεν κάθεστε σε ησυχία ποτέ! Άρα το μαγιό σας πρέπει να είναι άνετο! Τα αθλητικού στιλ σας ταιριάζουν πολύ και κολακεύουν τα περισσότερα σώματα. Επίσης είναι πολύ hot αν τα συνδυάσετε με κάποιο θαλάσσιο σπορ! Επιλέξτε μονόχρωμο ή με έντονα print ανάλογα με τη διάθεσή σας!

Διαβάστε προβλέψεις για τους Διδύμους ΕΔΩ

Καρκίνος:

karkinos

Ευαίσθητες και πανέμορφες, το μαγιό σας έχει πάντα λεπτομέρειες που ξεχωρίζουν. Λίγη δαντέλα, λίγο περίεργη πλάτη, λίγα σέξι κοψίματα στο πλάι... Έχετε πολλές επιλογές σε ολόσωμα και μπικίνι, αλλά ένα χρώμα σας ταιριάζει: Το απόλυτο λευκό!

Διαβάστε προβλέψεις για τον Καρκίνο ΕΔΩ

Λέων:

leon

Χρώμα και πάλι χρώμα! Ξεχωρίζετε από μακριά σαν τα πολύχρωμα πανιά των kite surf στον ουρανό. Είτε ολόσωμο φορέσετε, είτε αισθησιακό μπικίνι, ένα είναι σίγουρο: Θα έχει έντονο χρώμα! Τα κεφάλια γυρνούν στο πέρασμά σας και όχι άδικα! Ο Λέων ξεχωρίζει από χιλιόμετρα!

Διαβάστε προβλέψεις για τον Λέοντα ΕΔΩ

Παρθένος:

parthenos

Άλλο πάνω και άλλο κάτω, γιατί έτσι σας αρέσει! Μπικίνι δίχρωμο ή ακόμα και εμπριμέ! Κάντε τη διαφορά -ως γνήσιοι παρθένοι- και αισθανθείτε ξεχωριστές και πανέμορφες, παίζοντας με τα σχέδια και τα χρώματα, για εμφανίσεις που θα ξαφνιάσουν ευχάριστα!

Διαβάστε προβλέψεις για την Παρθένο ΕΔΩ

Ζυγός:

zugos

Ισορροπία τάξη και ασφάλεια. Μίνιμαλ μαγιό σε μονοχρωμία που όμως κάνει τη διαφορά! Λίγες μπορούν να φορέσουν πολύ απλό μαγιό και να το κάνουν να φανεί σέξι! Είτε ολόσωμο είτε μπικίνι, εσείς το υποστηρίζετε άψογα!

Διαβάστε προβλέψεις για τον Ζυγό ΕΔΩ

Σκορπιός:

skorpios

Μαύρο αλλά καυτό! Μπραζίλιαν κόψιμο ή έντονο ντεκολτέ! Η εμφάνισή σας προκαλεί σεισμό και το ξέρετε! Η θερμοκρασία ανεβαίνει και το μαγιό είναι μόνο η αφορμή. Κίνηση ματ, από εσάς που ξέρετε να αφοπλίζετε τον κόσμο όσο κανείς.

Διαβάστε προβλέψεις για τον Σκορπιό ΕΔΩ

Τοξότης:

toxotis

Στράπλες επιλογή για εσάς, για να είναι τα χεράκια ελεύθερα και σε ετοιμότητα! Θέλω να είστε άνετες για να ρίξετε τα βέλη σας! Βρείτε το κατάλληλο χρώμα και με το υπέροχο στιλ σας, ξεχυθείτε στις παραλίες! Αλίμονο σε όποιον βρεθεί στο διάβα σας!

Διαβάστε προβλέψεις για τον Τοξότη ΕΔΩ

Αιγόκερως:

aigokeros

Λίγο animal print δεν έβλαψε ποτέ κανέναν. Κάντε φέτος την ανατροπή με ένα μαγιό που «βγάζει νύχια» και κόψτε αντιδράσεις από τον ανδρικό πληθυσμό! Είτε μικροσκοπικό μπικίνι επιλέξεις, είτε ολόσωμο, ο χαμός είναι σίγουρος και ως Αιγόκερος θα τον αντιμετωπίσεις με ψυχραιμία και χαμόγελο!

Διαβάστε προβλέψεις για τον Αιγόκερω ΕΔΩ

Υδροχόος:

ydroxoos111

Print, print, print! Τι ανανάδες, τι φοίνικες, τι καρπούζια! Όλα πάνω στο μαγιό για εμφανίσεις που θα μείνουν αξέχαστες! Αν δε ρισκάρεις εσύ, ποιος θα ρισκάρει; Κάνε την αρχή! Θα σε θαυμάσουν και θα μετανιώσουν που δεν το τόλμησαν!

Διαβάστε προβλέψεις για τον Υδροχόο ΕΔΩ

Ιχθύες:

psari111

Είστε στο στοιχείο σας. Το νερό είναι η δεύτερη φύση σας και δαμάζετε τα κύματα με χάρη και στιλ! Μαγιό σε απλό κόψιμο και σχέδιο, αλλά με μοναδική λεπτομέρεια στο χρώμα. Μεταλλικές αποχρώσεις που θυμίζουν γοργόνα σε βυθό, χρυσό ή ασημένιο σας ξεχωρίζει από το πλήθος και όχι άδικα κερδίζει τον τίτλο της πιο hot εμφάνισης!

Διαβάστε προβλέψεις για τους Ιχθύες ΕΔΩ