Ποιες είναι οι σημαντικές ημερομηνίες του ζωδίου σου για τον μήνα Δεκέμβριο;

Ποιες είναι οι σημαντικές ημερομηνίες του ζωδίου σου για τον μήνα Δεκέμβριο;

Ποια ζώδια έχουν σημαντικές ημερομηνίες τον Δεκέμβριο;

Ένας νέος μήνας ξεκινά και επηρεάζει αρκετά ζώδια. Διάβασε παρακάτω, για να γνωρίζεις ποιες ημερομηνίες είναι οι πιο σημαντικές για το ζώδιο σου, αυτόν τον μήνα.

Οι πρωταγωνιστές του Δεκεμβρίου είναι: Ταύροι, Δίδυμοι, Καρκίνοι, Σκορπιοί, Τοξότες και Αιγόκεροι.

Καλό σας μήνα!

ΚΡΙΟΣ ♈

▸ Αγαπητέ Κριέ, ο μήνας αυτός παραμένει σταθερός, χωρίς να χρειάζεται να δώσεις την προσοχή σου, σε κάποια σημαντική ημερομηνία.

ΤΑΥΡΟΣ ♉

▸ 9 Δεκεμβρίου: Ο Άρης μπαίνει στον Σκορπιό και χρωματίζει όλες τις στενές σου σχέσεις και συνεργασίες με το χρώμα του πάθους αλλά και της μερικής εξάρτησης. Το βέβαιο είναι ότι μέχρι και τις 26 Ιανουαρίου, θα εκφράζεσαι με μεγαλύτερο πάθος και θα ξοδεύεις την ενέργεια σου, στο πως να ευχαριστήσεις τους γύρω σου. Όλα αυτά, ενδέχεται να γίνουν κάτω από μια εσωτερική πίεση, την οποία θα πρέπει να διαχειριστείς ανάλογα, ώστε να μην έχεις κόντρες ή ξεσπάσματα.

▸ 20 Δεκεμβρίου: Αλλάζει τελείως το σύστημα των αξιών με βάση το οποίο δουλεύεις κι εκφράζεσαι. Ευτυχώς όμως, οι τρέχουσες συνθήκες είναι περισσότερο κοντά στις αρχές και τις αξίες σου, οπότε σιγά σιγά θα ηρεμήσεις και θα δημιουργηθούν καινούργιες προοπτικές που θα σου ταιριάζουν και θα σε εκφράζουν περισσότερο.

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr