Μπέλλα Κυδωνάκη: Σήμερα, θυμηθείτε την αλήθεια που κρύβεται μέσα σας!

Μπέλλα Κυδωνάκη: Σήμερα, θυμηθείτε την αλήθεια που κρύβεται μέσα σας!

Ποιες είναι οι συμβουλές της Μπέλλας Κυδωνάκη για την γιορτή του Αγ. Βαλεντίνου;

Γεια σας αγαπημένοι μου φίλοι και φίλες,

Σήμερα είναι o Άγιος Βαλεντίνος, μια ιδιαίτερη μέρα, αφού είναι αφιερωμένη στο θεό του έρωτα… Φυσικά εμείς στην Ελλάδα θεωρούμαστε πρωτοπόροι και σε αυτόν τον τομέα, γιατί αν πχ διαβάσετε το συμπόσιο του Πλάτωνα, όλα τα κείμενα μιλούν για τον έρωτα.

Ο Αριστοφάνης, προσπαθώντας να εξηγήσει τι εστί έρωτας, είπε: «Αν ήξεραν οι άνθρωποι τι σημαίνει έρωτας, θα του είχαν αποδώσει όλες τις ιδιότητες και θα τον λάτρευαν σαν έναν Θεό!» Και ναι, μπορεί να είναι ένας μικρός θεός ανάμεσα στους μεγάλους, όμως είναι αυτός που ενώνει τους ανθρώπους με το σύμπαν, που μας δημιουργεί τη διάθεση να κάνουμε τα πάντα! Που μας βοηθά να γινόμαστε καλύτεροι άνθρωποι, να αγαπάμε, να γλεντάμε, να διασκεδάζουμε, να βοηθάμε ο ένας τον άλλο… που μας φέρνει κοντά!

Σε αυτήν τη γιορτή, που πρώτοι δικαιούμαστε ως Έλληνες να γιορτάσουμε, θα πρέπει να τον ξαναθυμηθούμε. Ο έρωτας δεν αφορά απαραίτητα σε ένα πρόσωπο. Πρέπει να αγαπήσουμε τον εαυτό μας και μέσα από την αγάπη να αγαπήσουμε και τους άλλους ανθρώπους.

Μην ξεχνάτε, επίσης, το μεγαλύτερο δώρο στον άνθρωπο είναι η φιλία. Μας φέρνει όλους μαζί και μας κάνει να αγαπιόμαστε, δεν έχουμε μίσος και προχωράμε χέρι-χέρι για ένα καλύτερο αύριο.

Σας εύχομαι μέσα από την καρδιά μου, να περάσετε πολύ όμορφα, να δείτε την αλήθεια και είτε είστε μόνοι σας είτε σε σχέση ή πονάτε από κάποιο χωρισμό, να δώσετε σημασία στην αγάπη που κρύβεται μέσα σας.

❤ Δείτε τις προβλέψεις για το ζώδιό σας, στο βίντεο που ακολουθεί ❤

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr