Έτσι μπορείς σίγουρα να καταλάβεις, εάν αξίζει να ασχοληθείς μαζί του ή όχι...

Έτσι μπορείς σίγουρα να καταλάβεις, εάν αξίζει να ασχοληθείς μαζί του ή όχι...

Φίλη μου, υπάρχει τρόπος να καταλάβεις τι θέλει από εσένα και στο αποκαλύπτουμε

Όταν ξέρεις τι θέλει από εσένα, ξέρεις και άν θέλεις να ασχοληθεί μαζί σου ή όχι... Υπάρχει τρόπος να το ανακαλύψεις χωρίς κάν να τον ρωτήσεις! Πριν λοιπόν πάρεις τις μεγάλες... αποφάσεις, μάθε σε ποιο ζώδιο έχει την Αφροδίτη του και διάβασε άν πρέπει να του ανοίξεις την καρδιά σου...

Η Αφροδίτη του στον Κριό

Εύκολο να τον τουμπάρεις, δύσκολο όμως να τον κρατήσεις. Αν δεν είσαι λίγο ... «Ζήνα» και αν εφαρμόζεις τις πατροπαράδοτες συνταγές της «σουπιάς» και του αργού «ψησίματος», αυτός ο άνδρας αργά ή γρήγορα θα σε βαρεθεί. Πολύ περισσότερο που έτσι κι αλλιώς βαριέται, όταν ξεφουσκώνει ο ενθουσιασμός του…

Η Αφροδίτη του στον Ταύρο

Ο φίλος εδώ αναζητά την γυναίκα Angelina Jolie αλλά με τις μαγειρικές ικανότητες του Άκη Πετρετζίκη. Ο έρωτας μπορεί χρόνια να μην κοιτά αλλά, όπως σοφά επισημαίνει ο λαός, περνάει από το στομάχι. Και στην περίπτωση της συγκεκριμένης Αφροδίτης όλοι οι δρόμοι που οδηγούν στη Ρώμη, ήτοι στο κρεβάτι, έχουν σαφείς ονομασίες: Οδός Γιαουρτλού, Λεωφόρος Κεμπάπ, Πλατεία Κοντοσουβλίου και πάει λέγοντας...

Η Αφροδίτη του στους Διδύμους

Αυτός ο άνδρας θέλει τη γυναίκα έτοιμη για όλα, παιχνιδιάρα, νεανική, χωρίς ταμπού και βέβαια χωρίς ζηλοτυπίες. Δηλαδή κάτι σαν σαμπουάν 3 σε 1. Φαντασιώνεται ακόμη την τέλεια γυναίκα, αυτή που θα «πιάνει» με τη μια αυτό που σκέφτεται (εννοείται πως μόνο αυτά που πρέπει να ξέρει) αλλά και το τι θα σκεφτεί μετά κι ακόμη καλύτερα τι θα σκεφτόταν, αν....

Η Αφροδίτη του στον Καρκίνο

Στην δεκαετία του ΄90 υπήρχε ένα άσμα που έλεγε «Μου θυμίζεις την μάνα μου γι' αυτό σ' αγαπάω». Αυτό ζητά και ο άνδρας αυτός. Όχι, προς Θεού μην τρομάζεις, δεν σε θέλει με γκρίζα μαλλιά και πρόσωπο σαν πλισέ φούστα, άλλα να του αποπνέεις την μητρότητα. Έτσι αναζητά από εσένα να τον στηρίζεις στις στραβοτιμονιές του, να συγχωρείς τα λάθη του, να τον φροντίζεις και να τον κανακεύεις όπως η μαμά του.

Η Αφροδίτη του στον Λέοντα

Πρόκειται για έναν άνδρα που βλέπει τη γυναίκα σαν βασίλισσα, σαν αρχόντισσα. Και γι’ αυτό σκίζεται να την υπηρετήσει και θρέφοντας τη ματαιοδοξία του κάνει τη ζωή του όλο και πιο δύσκολη. Θέλει να μπορεί να καμαρώνει και να την επιδεικνύει, αφού με αυτόν τον τρόπο ταΐζει το υπερτροφικό «εγώ» του.

Η Αφροδίτη του στην Παρθένο

Ο άνδρας με αυτήν την Αφροδίτη βλέπει τον έρωτα συνυφασμένο με τη μισθωτή σκλαβιά και την παροχή κάθε είδους υπηρεσιών. Κι από αυτήν την άποψη μπορούμε να συμπεράνουμε με ασφάλεια ότι η ανεργία σκοτώνει τον έρωτα.

Η Αφροδίτη του στον Ζυγό

Ο άνδρας αυτός αναζητά μία γυναίκα στιλάτη κι όχι απαραίτητα με ακριβά ή επώνυμα αξεσουάρ… Θέλει επίσης μια γυναίκα κοινωνική και ευπροσήγορη που με την παρουσία της δίνει χρώμα και ζωντάνια στις όποιες γκρίζες πτυχές. Από αυτήν την άποψη μια ιδανική περίπτωση θα ήταν η Σίσσυ Φειδά μιας και θα του έκανε χώρο εργασίας, σπίτι μα και ζωή ...καινούργια.

Η Αφροδίτη του στον Σκορπιό

Ο άνδρας με την Αφροδίτη στο Σκορπιό έρχεται να εκπληρώσει τους πιο μύχιους φόβους και τις πιο «βρώμικες» επιθυμίες σου. Και βέβαια έχει αξιοσημείωτα προσόντα. Η ικανότητα χειρισμού των άλλων είναι στο αίμα του και όταν χρειαστεί να παίξει θέατρο την ερμηνεία θα την ζήλευε και ο Αλέξης Μινωτής. Δεν κάνει ποτέ πίσω στα θέλω του αλλά και όταν φαίνεται πως το κάνει είναι για λίγο, μέχρι να επιστρέψει δριμύτερος. Όταν θυμώσει -οριστικά- φτύνει το «δηλητήριο» κατάμουτρα.

Η Αφροδίτη του στον Τοξότη

Ο άνθρωπος εδώ είναι μεγάλη περίπτωση μιας και στο γάμο θέλει τη γυναίκα να είναι ταυτόχρονα Amelia Erhart, Liliane Bettencourt και «Μάγια η μέλισσα». Η τελευταία του πάει πολύ, γιατί του θυμίζει τον εαυτό του που τρυγά το νέκταρ από χιλιάδες λουλουδάκια, αντισταθμίζοντας την ασυνέπεια του με χαριτωμενιές, εξυπναδούλες και κεράσματα.

Η Αφροδίτη του στον Αιγόκερω

Αυτός ο άνδρας θέλει πρωτίστως είτε μια γυναίκα «φίρμα» με όλα τα τυπικά προσόντα -γαλλικά, πιάνο και bachelor στα Οικονομικά, είτε μια γυναίκα που να τον συντροφεύει στις ατέρμονες κοινωνικές υποχρεώσεις του και κυρίως να είναι «Κυρία» ή «Κάποια» στα μάτια των άλλων. Επιπολαιότητες, δημόσιοι χαριεντισμοί και οτιδήποτε άλλο μπορεί να «εκθέσει» τον καλό σου στα μάτια των φίλων και των γνωστών του απαγορεύονται διά ροπάλου, εκτός κι αν σου ρίχνει τριάντα κάτι χρονάκια και καμαρώνει για… την κορούλα του.

Η Αφροδίτη του στον Υδροχόο

Λόγω του ότι η συγκεκριμένη Αφροδίτη έχει δικό της κώδικα και πρωτόκολλο για το τι θεωρεί σχέση και τους τρόπους λειτουργίας της, είναι δύσκολο να προσαρμοστεί σε μια «συνήθη» πραγματικότητα. Γι’ αυτό σε κάθε περίπτωση επιβάλλεται να ξεχωρίζεις, είτε με το στυλ σου, είτε με τις πνευματικές σου αναζητήσεις. Ο συνδυασμός Simon de Beauvoir, και Τζούλιας Αλεξανδράτου είναι ο ποθούμενος...

Η Αφροδίτη του στους Ιχθύες

Ο άνδρας με την Αφροδίτη εδώ αναζητά μια νεράιδα που θα τον μαγέψει, μια οπτασία, μια αιθέρια ύπαρξη, άντε και μια παράνομη σχέση... Αν θέλεις λοιπόν να τον έχεις σε απόσταση, χωρίς αυτό να είναι πρόβλημα και να μην σε ζαλίζει με θέματα πίστης-απιστίας, έχεις πιάσει το Τζακ Ποτ. Ο απόλυτος έρωτας δεν πρέπει να φθείρεται από την καθημερινότητα και την όποια αλήθεια της. Αυτή είναι η αρχή του, γι’ αυτό το παραμύθι πέφτει σύννεφο.

Μάθε τα πάντα για το ζώδιό του εδώ