Ήξερες ότι υπάρχει μια τυχερή μέρα ειδικά για εσένα;

Ήξερες ότι υπάρχει μια τυχερή μέρα ειδικά για εσένα;

Μάθε την πιο τυχερή ημέρα του κάθε ζωδίου!

Τι συμβαίνει με τα ζώδια; Υπάρχουν τυχερά και άτυχα ή μήπως υπάρχουν μέρες όπου το καθένα συγκεντρώνει περισσότερες ευκαιρίες να του χαμογελάσει η τύχη;

Εμείς σας παρουσιάζουμε την τυχερή μέρα του κάθε ζωδίου για να την έχετε υπόψη σας!

Δευτέρα, η τυχερή ημέρα των Καρκίνων

Μπορεί για εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο η Δευτερά να είναι η χειρότερη ημέρα της εβδομάδας, ωστόσο, για τους Καρκίνους θεωρείται η πιο τυχερή. Γιατί; Διότι συμβολίζει νέα ξεκινήματα και είναι η μέρα της Σελήνης. Άλλωστε, στα αγγλικά η λέξη «Monday» σημαίνει στην κυριολεξία «day of the moon» και η Σελήνη είναι κυβερνήτης του Καρκίνου!

Τρίτη και η «θεά Τύχη» χαμογελά σε Κριούς και Σκορπιούς

Για τους Έλληνες, η Τρίτη θεωρείται άτυχη ημέρα. Το ίδιο ισχύει και για τους Ισπανούς οι οποίοι συνηθίζουν να λένε: «Την Τρίτη μην παντρεύεσαι και μην ξεκινάς ταξίδι». Ωστόσο, στα Γαλλικά, η Τρίτη ονομάζεται «Mardi» (η ημέρα του Άρη) και έχει συνδεθεί με τον Πλανήτη Άρη. Η Τρίτη φέρνει, πάντως, τύχη σε δύο ζώδια: Τους Κριούς (κυβερνήτης τους είναι ο Άρης) και τους Σκορπιούς.

Δίδυμοι, Παρθένοι και Υδροχόοι δοκιμάστε την τύχη σας κάθε Τετάρτη

Δίδυμοι, Παρθένοι και Υδροχόοι έχουν περισσότερη τύχη με το μέρος τους κάθε Τετάρτη, ημέρα η οποία κυβερνάται από τον πλανήτη της επικοινωνίας και της ευφυΐας, τον Ερμή.

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr