Δεσμοί της Σελήνης στα ζώδια: Τι σημαίνουν και ποιο είναι το καρμικό τους μάθημα

Δεσμοί της Σελήνης στα ζώδια: Τι σημαίνουν και ποιο είναι το καρμικό τους μάθημα

Η ερμηνεία του Βόρειου και Νότιου Δεσμού της Σελήνης στο κάθε ζώδιο και το μάθημα που μας διδάσκουν

Οι Δεσμοί της Σελήνης είναι τα σημεία όπου η τροχιά της Σελήνης τέμνει την νοητή τροχιά του Ήλιου. Αστρολογικά, ο Βόρειος Δεσμός, που ονομάζεται επίσης «πραγματικός Δεσμός», δηλώνει την πορεία που πρέπει να ακολουθήσει το άτομο στη ζωή του, τον κύριο στόχο του, σε αντίθεση με τον Νότιο Δεσμό που πολλοί υποστηρίζουν ότι αναφέρεται σε προηγούμενες ζωές. Αν, λοιπόν, αισθάνεσαι ότι βαδίζεις στα χαμένα και δεν ξέρεις ποιο είναι το κατάλληλο μονοπάτι που πρέπει να ακολουθήσεις ο Β. Δεσμός μπορεί να σε βοηθήσει να το βρεις, ανάλογα με το ζώδιο που βρίσκεται.

Βόρειος Δεσμός στον Κριό

Αν έχεις Βόρειο Δεσμό στον Κριό, δείχνει ότι να πρέπει να είσαι αποφασιστικός/η και τολμηρός/η, να πρωτοπορήσεις και κυρίως να εστιάσεις στον εαυτό σου και τις ανάγκες του. Ενδεχομένως, σε προηγούμενες ενσαρκώσεις σου ή όταν ήσουν πιο νέος/α να είχες αφήσει άλλους να πάρουν κρίσιμες αποφάσεις για σένα και τώρα καλείσαι να πάρει τη ζωή στα χέρια σου και να ηγηθείς.

Από την άλλη ο Νότιος Δεσμός στον Ζυγό λέει ότι έβαζες τους άλλους πάνω από σένα, κυρίως τη σχέση σου και τον/ην σύντροφό σου, ήσουν αναποφάσιστος/η, γεμάτος αμφιβολίες και διλήμματα και σκεφτόσουν περισσότερο, παρά έκανες πράξεις.

Το καρμικό σου μάθημα είναι να ανοίξεις δρόμο, να ξεσηκώσεις κι άλλους να σε ακολουθήσουν αλλά και να αντιδράς, ακόμα κι αν δυσαρεστήσεις κάποιους.

Βόρειος Δεσμός στον Ταύρο

Αν έχεις Βόρειο Δεσμό στον Ταύρο, οφείλεις να κάνεις καλύτερη εκτίμηση ή να αποδώσεις τη σωστή αξία στα υλικά αγαθά, αλλά και στο οτιδήποτε. Οι επιθυμίες σου σε μια άλλη ζωή σε καθόριζαν και ενδεχομένως να ήσουν επιρρεπής σε «αμαρτίες» και πειρασμούς και να σπαταλούσες αρκετά χρήματα για την προσωπική σου ευχαρίστηση.

Ο, δε, Νότιος Δεσμός στον Σκορπιό δείχνει ότι εκμεταλλευόσουν οικονομικά τους άλλους, να λειτουργούσες αμοραλιστικά και με μόνο σκοπό το προσωπικό όφελος ή το μεγαλύτερο κέρδος και γενικά να κυνηγούσες τον πλουτισμό με κάθε τρόπο.

Το καρμικό σου μάθημα είναι να κατανοήσεις ότι μπορεί τα χρήματα να σου προσφέρουν ασφάλεια, εν τούτοις είναι ένα μέσο ευτυχίας. Αυτή βρίσκεται στα πρόσωπα και τα αισθήματα που μοιράζεσαι.

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr