Βλέπεις σεξουαλικά όνειρα; Μάθε τι δείχνουν για σένα!

Βλέπεις σεξουαλικά όνειρα; Μάθε τι δείχνουν για σένα!

12 σεξουαλικά όνειρα, αυστηρά για ενήλικες ανάλογα με το ζώδιό τους

Έχεις αναρωτηθεί αγαπημένη γιατί ακριβώς έχουμε σεξουαλικά όνειρα; Και τι σημαίνει όταν το άλλο πρόσωπο που... συμμετέχει είναι το αφεντικό σου, ο καλύτερος φίλος σου, ένας σταρ - ή ακόμη και οι... τρεις ταυτόχρονα;

Μην κοκκινίζεις! Οι έρευνες δείχνουν ότι οι περισσότεροι άνθρωποι ονειρεύονται το σεξ αρκετά συχνά: Περίπου 8% των νυχτερινών ονειροπολήσεων, περιλαμβάνουν κάποιο είδος σεξουαλικής δραστηριότητας.

Παρακάτω είναι μια λίστα των πιο κοινών σεξουαλικών ονείρων που ενδεχομένως να αποτελεί κι ένα μικρό δείγμα της δικής σου προσωπικότητας, σύμφωνα πάντα με το ζώδιο σου.

ΚΡΙΟΣ - Σεξουαλικά όνειρα με κάποιον δεσμευμένο

Είναι γεγονός. Ως και στον ύπνο σου θέλεις να είσαι «κυνηγός», ακόμη και αν ο άλλος είναι «πιασμένος». Όμως το όνειρο σου συμβολίζει ότι θα ήθελες να είσαι σε μια σχέση και να βιώσεις την ενέργεια της αγάπης. Ή να είσαι σεξουαλικά απενεργοποιημένη και να έχεις την επιθυμία να ξυπνήσει το πάθος σου. Εναλλακτικά, το όνειρο δείχνει έλλειψη ακεραιότητας από την πλευρά σου.

ΤΑΥΡΟΣ - Σεξουαλικά όνειρα με μια γυναίκα

Όχι. Αυτό δεν σημαίνει ότι είσαι ομοφυλόφιλη. Λόγω της σύνδεσής σου με την κυβερνήτη του ζωδίου σου, Αφροδίτη, συνήθως οι γυναίκες στα σεξουαλικά σου όνειρα, συμβολίζουν την βαθιά σχέση σου με την αισθησιακή θεά μέσα σου. Αγκάλιασε λοιπόν την δική σου γήινη θηλυκότητα και εκπλήρωσε την ανάγκη σου για φροντίδα και ευγένεια.

ΔΙΔΥΜΟΙ - Σεξουαλικά όνειρα που περιλαμβάνουν στοματικό έρωτα

Αν ονειρευτείς ότι είτε δέχεσαι, είτε προσφέρεις στοματικό έρωτα, σημαίνει ότι είσαι στο σωστό δρόμο και απλά πρέπει να συνεχίσεις προς αυτή την κατεύθυνση. Σημαίνει, επίσης, ότι διακατέχεσαι από δημιουργικότητα αλλά και την ανάγκη να έχεις κάποιες φωτεινές στιγμές! Αλλά αν δεις ότι εσύ ζητάς να σου κάνουν στοματικό σεξ στο όνειρό σου, σημαίνει ότι λαχτάρας να αισθανθείς ικανοποιημένη με τον εαυτό σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ - Σεξουαλικά όνειρα με κάποιο μέλος της οικογένειας

Το να έχεις ένα σεξουαλικό όνειρο που σχετίζεται με τον αδελφό σου ή τον γονιό σου, ακούγεται κάπως ανατριχιαστικό ή τελείως λανθασμένο αλλά θα σου πω ότι είναι απολύτως φυσιολογικό. Και αυτό γιατί, πέρα απ' ότι λατρεύεις το οικογενειακό σου δέντρο, μπορεί να υπάρχει κάποιο χαρακτηριστικό που θαυμάζεις. Αν ο μπαμπάς, η αδελφή ή ο θείος σου λοιπόν έχει κάτι για το οποίο καμαρώνεις ή αναγνωρίζεις στον εαυτό σου, πρόσεξε γιατί είναι πολύ πιθανό να καταλήξεις στο κρεβάτι μαζί τους... στα όνειρά σου, φυσικά.

ΛΕΩΝ - Σεξουαλικά όνειρα με μια διασημότητα

Ποιος άλλος θα είχε αυτό το όνειρο; Βαριανασαίνεις γεμάτη ηδονή στην αγκαλιά του George Clooney και... Τέλος πάντων, δεν είναι ότι σώνει και καλά σου αρέσουν οι διάσημοι αλλά ότι με κάποιο τρόπο« γιορτάζεις» μια πτυχή του εαυτού σου. Αν κανείς σεξ με ένα σταρ, τότε συνδέεσαι βαθιά με την δύναμη, την επιρροή και την αίγλη. Λογικό για μια βασίλισσα, σαν και εσένα! Αν εξετάσεις περαιτέρω τις ιδιότητες της διασημότητας και τον ρόλο που διαδραματίζει στο όνειρο σου, μπορεί να σου αποκαλύψει μια πτυχή του εαυτού σου, που είναι εκεί για την κανείς κτήμα σου, καθώς θα περπατάς στο κόκκινο χαλί της δικής σου ζωής.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ - Όνειρα σεξουαλικής επαφής μ' ένα ζώο

Συνήθως λατρεύεις την παρέα των μικρών ζώων και σου αρέσει να τα φροντίζεις. Στα όνειρά σου όμως, το σεξ μ' ένα ζώο αντιπροσωπεύει το ότι πρέπει να αγκαλιάσεις την άγρια πλευρά σου. Σου δείχνει μια πτυχή του εαυτού σου που συνήθως κρύβεις και σε καλεί να γίνεις λίγο πιο ανεξέλεγκτη, αυθεντική και αδάμαστη στον τρόπο που εκφράζεσαι στη ζωή.

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

DPG Network