Έτσι θα διεγείρεις ερωτικά τον Κριό

Έτσι θα διεγείρεις ερωτικά τον Κριό

Όλα όσα θέλεις να μάθεις για το σεξ με έναν Κριό

Στο σεξ ο Κριός θα μπορούσαμε να πούμε ότι μεταμορφώνεται σε... τίγρη ή άλλο αρπακτικό ζώο που αγαπά το κυνήγι. Ο αυθορμητισμός είναι ζωτικής σημασίας για τη σεξουαλική του ζωή και διεγείρεται εύκολα. Είναι άμεσος και ειλικρινής, προτιμά να σου σκίσει τα ρούχα από το να σε οδηγήσει σιγά-σιγά και με υπονοούμενα στην κρεβατοκάμαρα.

Και ο άντρας και η γυναίκα Κριός είναι καλοί εραστές και μάλιστα... ευλογημένοι με μεγάλη αντοχή. Η αίσθηση της περιπέτειας, η πρόκληση και η διεκδίκηση κάνουν το συγκεκριμένο ζώδιο να παίρνει φωτιά. Αν θέλεις να το τσιγκλήσεις, δεν έχεις παρά να τον προκαλέσεις σε έναν ιδιότυπο αγώνα, πχ όποιος από τους δυο φτάσει πρώτος σε ένα σημείο, θα ανταμειφθεί σεξουαλικά και μάλιστα πλουσιοπάροχα. Μην έχεις καμία αμφιβολία ότι όχι μόνο θα δεχτεί το στοίχημα, αλλά θα κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να νικήσει.

Τα λόγια ενθάρρυνσης και τα βογκητά ευχαρίστησης ηχούν σαν μελωδία στα αφτιά του Κριού και βάζει ακόμα πιο πολύ τα δυνατά του για να ευχαριστήσει τον/ην παρτενέρ του. Να ξέρεις όμως ότι δεν είναι και το πιο... ήσυχο ζώδιο, οπότε έχε το υπόψη σου σε περίπτωση που το βάλεις... κρυφά μέσα στο σπίτι των γονιών σου.

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr