Πες μας το ζώδιό του να σου πούμε αν θα σε κερατώσει

Γωγώ Φούντα
Πες μας το ζώδιό του να σου πούμε αν θα σε κερατώσει

Φίλη μου είσαι έτοιμη να ακούσεις την αλήθεια; 

Φίλη μου οι καιροί είναι δύσκολοι γενικά, και ακόμα πιο δύσκολοι για σχέσεις. Φυσικά, όταν μπαίνεις σε μία σχέση με έναν άνθρωπο, δεν μπορείς να προβλέψεις απολύτως τίποτα, διότι πολύ απλά δεν είσαι μέντιουμ. Ή μήπως όχι; Διότι μέντιουμ μπορεί να μην έχουμε τη δυνατότητα να σε κάνουμε, μπορούμε όμως να σε προειδοποιήσουμε. Πώς; Μα φυσικά αναλύοντας το ζώδιό του. Εδώ λοιπόν, σου έχουμε αναλυτικά έναν οδηγό, με τα πιστά και άπιστα ζώδια. Η επιλογή είναι δική σου.

Ταύρος: Δεν ξέρω εσύ τι πιστεύεις, αλλά τα άστρα μας τον δίνουν ως τον πιο πιστό του ζωδιακού. Σαν ζώδιο της γης λοιπόν, χαρακτηρίζεται από σταθερότητα ενώ παρά το γεγονός ότι είναι άκρως αισθησιακός, μπορεί να ευδοκιμήσει σε μακρόχρονη σχέση. Ταύρος και ξερό ψωμί.

Συνεχίζουμε με τα συναισθηματικά Kαρκινάκια τα οποία όπως αντιλαμβάνεσαι, έχουν την οικογένεια πάνω απ’ όλα. Δένονται συναισθηματικά και αποζητούν κυρίως τη σταθερότητα.

Οι Παρθένοι, παρόλο που είναι κάπως περίεργοι άνθρωποι, χαρακτηρίζονται από το αίσθημα της προσφοράς. Είναι έτοιμοι να βοηθήσουν και να εξυπηρετήσουν ανά πάσα ώρα και στιγμή, κάτι που καθιστά δύσκολο να σε προδώσουν.

Οι Ζυγοί είναι οι λάτρεις της ισορροπίας και των σχέσεων. Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο δε θα ρίσκαραν σε καμία περίπτωση τη διάλυσή της.

Ο Αιγόκερως από την άλλη, είναι ζώδιο σκληροπυρηνικό και αποφασιστικό. Δεν πτοείται από τις δυσκολίες και θεωρεί καθήκον του να είναι εντάξει απέναντι σε μία σχέση. Θα κάνει τα πάντα λοιπόν για να ανταποκριθεί στις προσδοκίες.

Και αφού μιλήσαμε για τα καλά παιδιά, τώρα θα πιάσουμε τους άτακτους. Ο Δίδυμος λοιπόν, παιχνιδιάρης από τη φύση του και με διττή προσωπικότητα τα θέλει όλα διπλά. Μάλλον και τις συντρόφους.

Παρόμοια συμπεριφορά έχει και ο Iχθύς. Το ζώδιο αυτό είναι ιδιαιτέρως συναισθηματικό και ίσως αδύναμο, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να αντισταθεί σε οποιαδήποτε κρούση, ακόμα και ερωτική. Επιπλέον, θέτει υψηλές προσδοκίες, και τείνει να απογοητεύεται, όταν δεν μπορεί να τις κατακτήσει.

Ο Κριός, είναι επίσης ένα ζώδιο παιχνιδιάρικο. Ορμητικός, με έντονη προσωπικότητα δρα ακαριαία χωρίς να υπολογίζει τις συνέπειες. Όταν θέλει κάτι, θα το έχει!

Ο Λέων από την άλλη, βαριέται να διεκδικήσει. Ωστόσο, μιας και θέλει όλοι να τον θαυμάζουν και να τον ποθούν, ενδίδει μόνο και μόνο για να τονώσει τον εγωισμό του.

Άπιστος είναι και ο Σκορπιός. Άθελά του όμως. Έχει τόσο πάθος μέσα του και τόση… ζωώδη σεξουαλικότητα, που δεν μπορεί συχνά να την ικανοποιήσει μόνο με μία σύντροφο.

Απιστούλης είναι και ο Τοξότης. Ελεύθερο πνεύμα, λατρεύει την περιπέτεια και μισεί τους κανόνες. Και μάντεψε τι έχει… κανόνες. Ναι, οι σχέσεις!

Για το τέλος κρατήσαμε τον άστατο Υδροχόο. Μη φανταστείς, δε θέλει να κερατώσει. Απλά θέλει να ξεφύγει από τα συνηθισμένα. Βαριέται εύκολα και αυτός είναι ένας τρόπος για να διατηρήσει το ενδιαφέρον του.

Αν θέλεις να μάθεις τα πάντα γύρω από τα ζώδια μπες στο Astrology.gr