Αυτά είναι τα 3 ζώδια που δεν ζηλεύουν

Αυτά είναι τα 3 ζώδια που δεν ζηλεύουν

Με την ζήλεια... πώς τα πάμε;

Ας είμαστε ειλικρινείς! Τα περισσότερα ζώδια έχουν μια τάση να ζηλεύουν το ταίρι τους, είτε λίγο, είτε πολύ, είτε γιατί φοβούνται μη το χάσουν, είτε γιατί δεν θέλουν να μείνουν χωρίς την αγάπη.

Ο Τοξότης κι ο Υδροχόος όμως, μάλλον δεν συμμερίζονται αυτές τις απόψεις! Νιώθουν αρκετά ασφαλείς, πιστεύουν στον εαυτό τους, ή ακόμα περισσότερο, πιστεύουν στην αγάπη που τους έχει δηλώσει το ταίρι τους; Αφελείς; Όχι δα! Μάλλον έχουν την αυτοπεποίθηση που έχουν… χάσει τα υπόλοιπα ζώδια, σε ότι αφορά τα συναισθηματικά τους.

Και κάτι ακόμα: επειδή δεν τους αρέσει να τους περιορίζουν, θεωρούν ότι η ζήλεια, καταφέρνει ακριβώς αυτό. Να βάζει όρια και να κάνει την ατμόσφαιρα αποπνικτική σε μια σχέση, πράγμα που ούτε κατά διάνοια μπορούν οι ίδιοι να αντέξουν ή να ανεχτούν.

Ο Δίδυμος πάλι, είναι ο… γνωστός ύποπτος (γιατί άραγε;!!!), που γεννάει πολλά πάθη και κινεί πολλές υποψίες (μα γιατί;;;!!!). Τον Δίδυμο λοιπόν, που επίσης να σημειώσουμε ότι δεν έχει κι εκείνος, την τάση να ζηλεύει, τον ζηλεύει σε υπερβολικό βαθμό, πολλές φορές το ταίρι του! Αχ, αυτή του η γοητεία! Φεύγει και διαχέεται και τον κόσμο γεμίζει!

Μάθετε τα πάντα για τα ζώδια στο Astrology.gr

DPG Network