Τσακωθήκατε και δεν ξέρεις πώς να «γλυκάνεις» την ατμόσφαιρα; Μάθε πώς θα τα καταφέρεις!

Τσακωθήκατε και δεν ξέρεις πώς να «γλυκάνεις» την ατμόσφαιρα; Μάθε πώς θα τα καταφέρεις!

 Ακόμα και η πιο επίπονη διαφωνία θέλει τον καλό τον λόγο της!

Συχνά, πυκνά, διάφορα "θεματάκια" παρουσιάζονται μεταξύ δύο συντρόφων, με συνέπεια να μπαίνει πάγος στη σχέση τους και βέβαια να μην περνούν και την πιο ανθόσπαρτη περίοδο της ζωής τους!

Πώς θα επιλυθούν λοιπόν οι διαφωνίες; Πολλοί λένε να συμβιβαζόμαστε και να κάνουμε το... κορόϊδο. Άλλοι πάλι ισχυρίζονται ότι η ειλικρινής προσέγγιση και ο διάλογος φέρνουν πάντα θετικά αποτελέσματα.

Εμείς τείνουμε περισσότερο προς τη δεύτερη άποψη, γιατί πιστεύουμε ότι ακόμα και η πιο επίπονη διαφωνία θέλει τον καλό τον λόγο της!

Ξεκινήστε λοιπόν μια συνομιλία που να εντοπίζει τα ζητήματα που απασχολούν τη σχέση. Ανάλογα με το ζώδιο του συντρόφου σας προτείνουμε τις παρακάτω... συνταγές, με τις οποίες θα μπορούσατε να ξεκινήσετε τις 12 ζωδιακές σας συζητήσεις.

Αρχικά, περιγράφουμε το ευαίσθητο σημείο του συντρόφου (αυτό που δεν τον αφήνει να κάνει πίσω) και μετά σας δίνουμε ένα μικρό διπλωματικό tip, για το ύφος και το πνεύμα που πρέπει να έχει η προσέγγισή σας.

ΚΡΙΟΣ: Η έννοια της ανεξαρτησίας είναι για αυτόν ιερή και δεν πρέπει με τίποτα να παραβιαστεί. Δεν θέλει με τίποτα να του λένε τι να κάνει.

Tip: «Ξέρω ότι θέλεις να το κάνεις με τον δικό σου τρόπο και το εκτιμώ. Θέλω να μου δείξεις και μένα αυτόν τον τρόπο για να δούμε αν θα λειτουργήσει.»

ΤΑΥΡΟΣ: Φοβάται να κάνει αλλαγές και είναι ξεροκέφαλος.

Tip: «Καταλαβαίνω ότι σου αρέσουν τα πράγματα όπως ακριβώς είναι και ότι οι αλλαγές δεν είναι το καλύτερό σου. Θα πάμε με το δικό σου ρυθμό, μέχρι να νιώσεις σίγουρος και ασφαλής».

ΔΙΔΥΜΟΙ: Πίσω από τη συνεχόμενη φλυαρία τους κρύβεται η ανάγκη να τους ακούνε.

Tip: «Καταλαβαίνω ότι χρειάζεσαι από εμένα να σε ακούσω και ίσως νιώθεις ότι αυτή τη στιγμή δεν το κάνω. Όμως είμαι όλο αυτιά για να ακούσω προσεκτικά ό,τι κι αν έχεις να μου πεις».

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ο Καρκίνος χρειάζεται την αγάπη και τη φροντίδα. Αν αισθάνεται ότι δεν τα λαμβάνει, τότε θα εκφράσει την δυσφορία του με γκρίνια και παράπονα.

Tip: «Καταλαβαίνω ότι θες να σου δείξω ότι σ' αγαπώ. Έλα να σε πάρω μια αγκαλιά και πες μου πως γιατί είσαι έτσι κατσούφης;»

ΛΕΩΝ: Ο Λέων αισθάνεται όμορφα, όταν λαμβάνει την προσοχή, συνήθως μεγαλύτερη απ' ότι χρειάζονται οι περισσότεροι άνθρωποι.

Tip: «Καταλαβαίνω ότι αυτό είναι σημαντικό για σένα και είσαι ένας υπέροχος άνθρωπος. Λοιπόν, έχεις την προσοχή μου και, κατ'αρχήν, πες μου τι μπορώ να κάνω εγώ για σένα!»

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Επιθυμούν να εκτιμηθούν για πράγματα που κάνουν, ακόμα κι αν δεν τους έχει ζητηθεί να τα κάνουν.

Tip: «Καταλαβαίνω πως νιώθεις ότι δεν σου δίνω την εκτίμηση που θα 'θελες. Νομίζες ότι δεν είδα τα καινούρια ράφια και ότι έβαψες την αποθήκη; Φυσικά, τα είδα. Πες μου, όμως, τί μπορώ να κάνω για να δεις ότι σε καταλαβαίνω;»

Διαβάστε τα υπόλοιπα 6 ζώδια στο Astrology.gr