Τι θα φέρει στην Ελλάδα ο Ουρανός στον Ταύρο;

Τι θα φέρει στην Ελλάδα ο Ουρανός στον Ταύρο;

Σε σταυροδρόμι… ξανά!

Η διέλευση του Ουρανού από τον Ταύρο, τον Ωροσκόπο του Ελληνικού κράτους, κρίνεται ως εξαιρετικά σημαντική, τόσο από την καλή, όσο και από την… ανάποδη!

Τα θετικά, που χρονικά εντοπίζονται από φέτος μέχρι και το 2021 έχουν να κάνουν με την αναδιάρθρωση κρατικών δομών, τα σημαντικά έργα υποδομής, την ενίσχυση του συστήματος Δημόσιας Υγείας και κυρίως τις παρεμβάσεις στην αγορά εργασίας, με κύρια αιχμή την κατοχύρωση δικαιωμάτων των εργαζομένων ή πιο σωστά με την ανάκτηση δικαιωμάτων που χάθηκαν μέσα στην «λαίλαπα» των Μνημονίων. Επιπλέον, θα ληφθεί μέριμνα για τους πιο αδύναμους κοινωνικά, συμπεριλαμβανομένων και των προσφύγων.

Ωστόσο, μετά το 2021, το κλίμα φαίνεται να αλλάζει απότομα, εξ αιτίας των πολύ σοβαρών οικονομικών αναταράξεων, που, μάλιστα, θα έχουν διεθνή διάσταση και θα επηρεάσουν καταλυτικά την Ελλάδα. Η εγκατάλειψη του ευρώ ως ενιαίου νομίσματος είναι ίσως η κορυφή του παγόβουνου σε όσα θα συμβούν μέχρι και το 2025 και θα ανατρέψουν τις ισορροπίες στο χρηματοπιστωτικό σύστημα. Κατ’ επέκταση, όσοι και όσες κινούνται στον επιχειρηματικό τομέα, ας έχουν υπόψη τους ότι υπάρχει ένα dead line στην ανάπτυξη και τις νέες ευκαιρίες που θα προκύψουν στο αμέσως προηγούμενο διάστημα κι αν θέλουν να επιβιώσουν, θα πρέπει να έχουν τις εναλλακτικές τους κι όχι βέβαια τόσο στην Ευρώπη, αφού με εξαίρεση το Ηνωμένο Βασίλειο που πρόλαβε να αποδεσμευτεί από την Ευρωζώνη και οι χώρες του ευρώ θα… στενάξουν!

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr